I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Šansa za nova privredna partnerstva – uskoro u Zrenjaninu B2B sastanci

Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka koji su organizovani u okviru Sajma privrede ZrBizNet, organizatori najavljuju da će i ove godine biti održani bilateralni susreti privrednika i preduzetnika. Tako će drugi poslovni susreti biti održani prvog dana ovogodišnjeg sajma, u četvrtak, 19. septembra, u Hali Medison u Zrenjaninu.

ZRBIZNET 2019.

B2B sastanci na ZrBizNetu

Ukoliko ste zainteresovani za pronalaženje novih poslovnih partnera, za plasman ili nabavku proizvoda i usluga, dovoljno je da profil vašeg privrednog društva bude postavljen na platformu koja se nalazi na linku http://parlamentprivrednika2019.talkb2b.net/members/register

Prilikom registracije potrebno je da vaši saradnici popune sva polja koja su obeležena zvezdicom, kao i da štikliraju polje sa desne strane „Želimo da učestvujemo na B2B sastancima“. Popunjavanje korporacijskog profila, koji se prilikom registracije nalazi u desnom uglu, nije obavezno, ali može se popuniti, kako biste bliže odredili za koji ste konkretno vid saradnje zainteresovani (da li nudite ili tražite određene proizvode ili usluge). U tom slučaju popunjavaju se i polja u delu „Dodaj saradnički profil (B2B)“. Nakon što budu uneti svi neophodni podaci, uneta i potvrđena lozinka pomoću koje ćete se registrovati na platformi i štiklirano obavezno polje „I agree with privacy policy“, potvrda o registraciji stići će vam na mejl koji ste uneli prilikom popunjavanja profila.

PerSu marketi

Detaljnije informacije o načinu funkcionisanja platforme nalaze se na linku http://parlamentprivrednika2019.talkb2b.net/sr/page/25/Kako+funkcionise

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

KAKO PRONAĆI PARTNERA ZA B2B SASTANAK ?

– Nakon registracije na navedenoj platformi, privrednicima se pruža mogućnost da pretraže profile svih prijavljenih privrednih društava i da identifikuju potencijalne poslovne partnere sa kojima žele da ostvare susret. Kada odaberu partnere, potrebno je da im pošalju zahtev za sastanak. Slanje zahteva za sastanke biće omogućeno u periodu od 11. do 17. septembra 2019. godine. Napominjemo da se sastanak ne zakazuje automatski, po slanju zahteva, nego da je potrebno da zahtev za sastanak bude prihvaćen, odnosno da je sastanak zakazan tek kada je prihvaćen od strane oba privredna društva. Nakon isteka roka za zakazivanje sastanaka, od organizatora ćete dobiti vaš lični raspored sastanaka sa tačnom satnicom i drugim potrebnim pojedinostima, kaže Izabela Kiš ispred organizacionog odbora zadužena za programski deo trećeg Sajma privrede ZrBizNet.

B2B sastanci održaće se prvog dana u periodu od 14 do 16 časova.


Za dodatne informacije i podršku za postavljanje profila privrednog društva na platformu, možete se obratiti Biljani Glišić, samostalnom savetniku u Centru za EU integracije PKS, na mejl: biljana.glisic@pks.rs ili tel: +381 11 3300-928.

Pročitajte još:

Zašto je za privrednike i preduzetnike važno učešće na trećem Sajmu privrede “ZrBizNet” (VIDEO)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh