I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zašto je za privrednike i preduzetnike važno učešće na trećem Sajmu privrede “ZrBizNet” (VIDEO)

Povezivanje preduzetnika i privrednika, digitalna transformacija firmi, žensko preduzetništvo, biće prioriteti ovogodišnjeg, trećeg po redu Sajma privrede „ZrBizNet“ koji će biti održan u periodu od 19. do 21. septembra u Hali “Medison”. Ova međunarodna privredna manifestacija otvoriće ove godine vrata za preko 200 domaćih i stranih učesnika. Za poslovni svet, one koji žele da pronađu poslovnog partnera, prošire tržište, pronađu radnu snagu, ispromovišu se ili edukuju, najvažnija će biti prva dva dana sajma za kada su predviđeni B2B sastanci, stručna predavanja, praktična predstavljanja delatnosti.

ZRBIZNET 2019.

U Uniji poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin, koja pored Regionalne privredne komore Zrenjanin, Opšteg udruženja preduzetnike Zrenjanin, i uz podršku lokalne samouprave, organizuje ovaj događaj, navode da treći po redu „ZrBizNet“ i te kako ima perspektivu.

– Činjenica je da su prva dva sajma uspešno realizovana i da su mnogi učesnici, ali i posetioci imali benefit. Verujem da svako ko je iz biznis sveta, unapred zna šta želi da postigne na sajmu koji je zaista prilika da na jednom mestu stupe u kontakt sa firmama iz svoje branše, da pronađu kooperante, radnu snagu, ili jednostavno, da se edukuju. Ove godine očekujemo još veći broj učesnika i posetilaca, kaže Izabela Kiš koja je ispred organizacionog odbora zadužena za programski deo, i ujedno predstavnica Unije poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin.

I Taxi Zrenjanin

KAKO OBEZBEDITI UČEŠĆE NA B2B SASTANKU?

Ukoliko ste zainteresovani za pronalaženje novih poslovnih partnera, za plasman ili nabavku proizvoda i usluga, dovoljno je da profil vašeg privrednog društva bude postavljen na platformu koja se nalazi na linku http://parlamentprivrednika2019.talkb2b.net/members/register, najkasnije do 5. septembra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prilikom registracije potrebno je da vaši saradnici popune sva polja koja su obeležena zvezdicom, kao i da štikliraju polje sa desne strane „Želimo da učestvujemo na B2B sastancima“. Popunjavanje korporacijskog profila, koji se prilikom registracije nalazi u desnom uglu, nije obavezno, ali može se popuniti, kako biste bliže odredili za koji ste konkretno vid saradnje zainteresovani (da li nudite ili tražite određene proizvode ili usluge). U tom slučaju popunjavaju se i polja u delu „Dodaj saradnički profil (B2B)“. Nakon što budu uneti svi neophodni podaci, uneta i potvrđena lozinka pomoću koje ćete se registrovati na platformi i štiklirano obavezno polje „I agree with privacy policy“, potvrda o registraciji stići će vam na mejl koji ste uneli prilikom popunjavanja profila.

Nakon registracije pruža vam se mogućnost da pretražite profile svih prijavljenih privrednih društava i identifikujete potencijalne poslovne partnere kojima je potrebno da pošaljete zahtev za sastanak. Slanje zahteva za sastanke biće omogućeno u periodu od 11. do 17. septembra 2019. godine. Napominjemo da se sastanak ne zakazuje automatski, po slanju zahteva, nego da je potrebno da zahtev za sastanak bude prihvaćen, odnosno da je sastanak zakazan tek kada je prihvaćen od strane oba privredna društva. Nakon isteka roka za zakazivanje sastanaka od organizatora ćete dobiti vaš lični raspored sastanaka sa tačnom satnicom i drugim potrebnim pojedinostima.

– B2B sastanci održavaće se prvog dana u periodu od 14 do 16 časova, a učesnici će dobiti svoj lični raspored sa satnicom, kaže Izabela Kiš.

B2B sastanci na ZrBizNetu

DIGITALIZACIJA I DIGITALNA TRANSFORMACIJA

U poslovnom svetu i dalje se brkaju pojmovi „digitalizacija“ i „digitalna transformacija“. Treći ZrBizNet biće odlična prilika da se one firme koje razmišljaju o ovim procesima, upoznaju sa razlikama i sa svim onim što takav veliki korak nosi. Biće ovo prilika da zainteresovani dobiju više informacija kroz predstavljanje firmi koje su prošle proces digitalne transformacije.

DRAGANA ĐERMANOVIĆ I ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO

Ovogodišnji ZrBizNet biće u velikoj meri biće posvećen promociji i podsticaju razvoja ženskog preduzetništva. Preduzetnice iz Zrenjanina, okolnih opština i regiona imaće sjajnu priliku da odslušaju predavanje Dragane Djermanović, preduzetnice, blogerke i predavačice iz oblasti poslovne primene interneta. Oni koji su imali priliku da prisustvuju njenim edukacijama, i te kako mogu da potvrde da jedno predavanje može da utiče na efikasniji rad, bolju organizaciju i prisutnost na internetu, promociju biznisa i komunikaciju sa klijentima, odnosno ciljnim grupama.

– Potrudili smo se da pored predavanja, za treći ZrBizNet pripremimo i praktične edukacije, pa će tako izmedju ostalog, Neda Popov – studentkinja Tehničkog fakulteta “Mihajlo Pupin”, održati prezentaciju o bojama koje žene u svetu biznisa treba da koriste, kaže Izabela Kiš.

PRONAĐITE RADNIKE ZA SVOJU FIRMU

Kao i prethodne dve godine, i u okviru trećeg ZrBizNeta biće organizovan Sajam zapošljavanja, naročito bitan lokalnim preduzetnicima i privrednicima koji su u potrazi za novom ili dodatnom radnom snagom. Nezaposlena lica će svoje biografije ostavljati na označenom mestu u Hali “Medison” trećeg dana sajma, 21. septembra. Svi zakupci štandova, odnosno izlagači na sajmu, imaće pristup biografijama nezaposlenih, što može značajno skratiti put do buduće radne snage.

PRIJAVE ZA UČEŠĆE NA SAJMU

Firme zainteresovane za predstavljanje i izlaganje na sajmu mogu da se prijave za štand do 5. septembra putem zvanične stranice Sajma privrede ZrBizNet. Oni koji se budu prijavili za štanda do navedenog datuma, biće ulistani u poseban sajamski katalog koji osim uloge informatora, ima efekat i nakon sajma, s obzirom na to da će se u njemu naći kontakti o svim firmama učesnicama. U ovom delu učestvovaće Nacionalni centar za digitalizaciju, IKT klaster Zrenjanin i drugi subjekti iz te branše.

Sadržaj sajma:

 • B2B sastanci
 • stručna predavanja
 • izlagački štandovi
 • praktična predstavljanja delatnosti / zanimanja
 • sajam zapošljavanja
 • prateći deo – gastronomska ponuda, izložbe, dečija pijaca

Kome je namenjen?

 • privrednicima
 • preduzetnicima
 • privrednim komorama
 • zanatlijama
 • poslodavcima
 • nezaposlenim licima
 • školama
 • udruženjima
 • građanima

Zašto je ZrBizNet u Zrenjaninu sjajna prilika za poslovni svet?

Sajam privrede ZrBiZnet sjajna je prilika za sve privrednike i preduzetnike da obezbede štand u Hali “Medison” i ugoste svoje poslovne partnere, kooperante, i one sa kojima žele da obnove kontakte. Tako se na jednom mestu u tri dana može obaviti mnoštvo korisnih susreta.

Sajam ZrBizNet u 2017. i 2018. godini

 • učesnici su došli iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Rumunije i Mađarske
 • ukupno 3.000 posetilaca
 • predstavilo se preko  350 domaćih i stranih izlagača
 • održan niz sastanaka, prezentacija, stručnih predavanja, B2B sastanci (29 sastanaka)
 • 2 sajma zapošljavanja
 • izložbe, desetine pratećih sadržaja…
 • u 2018. godini ZrBizNet proširen pratećim programom za zanatlije i ugostitelje za nastup na otvorenom
 • od 2018. godine u sklopu „ZrBizNeta“ održava se Dečija pijaca

Najzanimljiviji momenti prošlogodišnjeg Sajma privrede „ZrbizNet“ :

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh