I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Aviv park Zrenjanin
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Kućice kao iz bajke o Ivici i Marici – Rajko Milošević pravi upravo ovakve kućice za pse (VIDEO)

Rajko Milošević iz Žitišta sasvim slučajno je smišljajući kako da napravi dom svom kućnom ljubimcu, psu Toši, razvio pravi mali kućni biznis.

Ostaci sendvič panela koji se u građevinarstvu inače koriste za oblaganje zidova ili krovova, dali su mu ideju i inspiraciju da kombinuje boje i oblike i Toši napravi zaista jedinstvenu kućicu.  – Kada sam svoj rad objavio na društvenim mrežama video sam da je to izazvalo veliko interesovanje, „lajkove i šerove“ što bi se reklo, pa sam došao na ideju da počnem ovim da se bavim malo ozbiljnije. Pored toga što se trudim da budu kvalitetne i udobne, trudim se da izgledom budu i drugačije od bilo čega što se pojavljuje na tržištu.

Rajko se takođe pri izradi kućica trudi da one izgledom odgovaraju, odnosno da ne odudaraju od dvorišta u kom će biti smeštene.

PerSu marketi

– Inspiraciju za izgled svake kućice volim da dobijem nakon upoznavanja sa vlasnikom psa, kao i samim psom i okruženjem u kom živi. Na osnovu toga sklapam ideju kako bi kućica trebala da izgleda – rekao nam je Rajko prilikom posete tokom koje smo zabeležili kako ove kućice nastaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh