I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Vrhunski srebrni nakit s potpisom „Made in Zrenjanin“

Srebro je  poslednjih godina preuzelo blagi primat nad zlatnim nakitom jer se pokazalo znatno jeftinijim ali i pogodnim za izradu kreativnog i kvalitetnog nakita.

Moć srebrnog nakita ogleda se u tome da ga je moguće nositi u dnevnim kombinacijama, ali i svečanim, što nije uvek slučaj i sa zlatom.

Jedna od najstarijih zlatara u Zrenjaninu „Bob Gold 023“ uvidela je na vreme promenu trendova i sve veće interesovanje za srebrni nakit, zbog čega je u njihovim radionicama pre pet godina otpočela proizvodnja tog nakita.

zlatara BOB Gold zrenjanin

„U poslednje dve godine intenzivna je potražnja za srebrnim nakitom, a kupci jako dobro reaguju na ono što nudimo iz naše proizvodnje. Trudimo se da nakit bude krativnog dizajna, ali i da ga kombinujemo sa cirkonima, raznim kamenjem poput gorskog kristala, sedefa, opala, žada, ćilibara, tirkiza, mesečevog kamena i ostalih“, kažu u novootvorenoj radnji „Bob Gold 023“ na Žitnom trgu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

prstenje srebrno 2 BOB Gold

Izuzetno važan podatak za kupce jeste da je svaki komad srebra proizvedenog u „Bob Goldu 023“, testiran u Zavodu za dragocene metale i da poseduje kvalitet finoće 925/1000.

NAKIT  INSPIRISAN TURSKIM SERIJAMA

Među najtraženijim komadima nakita u poslednje vreme jeste onaj iz kolekcije nazvanoj po junakinji iz popularnih turskih serija.

U „Bob Goldu 023“ kažu da Zrenjanin nije jedinstven po ovim zahtevima, već da je uticaj turskih serija prisutan u mnogim zlatarama u zemlji, naročito Beogradu i Novom Sadu.

Raskošno prstenje i minđuše sa cirkonima u boji, daju elegantan izgled i veoma privlače pažnju na one koji ga nose.

hurem prsten BOB gold

hurem prstenje BOB Gold

mindjuse hurem BOB Gold

CENE PRISTUPAČNE ZA SVE KUPCE                                                                          

Osim prstenja, „Bob Gold“ izrađuje srebrne lance, narukvice, minđuše, priveske koji su izloženi i ponuđeni na prodaju u njihove dve radnje u Zrenjaninu.

Cena srebrnog nakita je jedan od argumenata koji je doveo do njegove popularnosti poslednjih godina. Srebrne minđuše mogu se kupiti već od 280,00 dinara, narukvice od 270,00, a istu cenu imaju i najjeftiniji lanci.

srebrni muski lanci BOB Gold

srpska obelezja srebro BOB Gold

srebrni lanci ylatara BOBO Gold

zenska srebrna ogrlica BOB Gold

Ovaj podatak više je nego dobra preporuka za sve koji se često nađu u nedoumici „kako obradovati drage osobe“, pa novac potroše na manje vredne i skuplje poklone.

Pored proizvodnje i prodaje nakita, zlatara „BOB Gold 023“ prepoznatljiva je i po NAJPOVOLJNIJEM OTKUPU zlata i srebra u gradu.                                                            

 

BOB Gold 1  

Obala Sonje Marinković 10

Radno vreme : ponedeljak – petak 8 – 19,30h, subota 8 – 14h

 

BOB Gold 2

 Žitni trg 9

 Radno vreme : ponedeljak – petak 9 – 19h, subota 9 – 14h

 

023/ 510.723  063/484.190  060/ 138.36.86

 www.zlatarabob.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh