I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliko interesovanje za proslave u Park sali

Popularna svečana sala za venčanja i druge tipove svečanih proslava koja se nalazi nadomak centra grada, ˝Park˝ sala već sada beleži veliki broj rezervisanih datuma za proslave u 2020. godini.

Kako iz svečane sale navode, već na samom startu 2020. Zrenjaninci su im ukazali zaista veliku količinu poverenja koje će zasigurno opravdati.

Kada vidimo koliko nam Zrenjaninaca svakodnevno ukazuje poverenje znamo da radimo dobar posao i da su naši gosti zadovoljni. To nam daje vetar u leđa da se još više trudimo i našu uslugu podignemo za lestvicu više, poručili su iz Park sale.

Velik broj datuma u 2020. je već sada rezervisan

Kako iz Parka dodaju, Zrenjaninci ne oklevaju kada je u pitanju zakazivanje datuma u pomenutoj sali, te je već sada velik broj datuma rezervisan.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Venčanja, rođendani, krštenja i druge proslave

Iako su venčanja najčešće proslave koje se održavaju u pomenutoj sali, neretko se organizuju 18. rođendani, 1. rođendani, krštenja kao i mnogo drugih proslava.

Ono na šta smo ponosni jeste da činjeninca da nam poverenje ne pružaju samo mladenci, već i roditelji, kao i naši mlađi sugrađani koji su na pragu punoletsva, dodali su.

Svečana sala ˝Park˝ se nalazi na adresi Karađorđev Trg BB, a broj telefona je 063 8986819

Pratite ih na instagramu:

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh