I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Aviv park Zrenjanin

Besplatna duhovita i uzbudljiva predstava za decu ove subote

U subotu, 11. juna, od 18 do 20 časova, u Aviv Parku Zrenjanin održaće se predstava za decu pod nazivom “Priča o čarobnom štapiću”. Duhovita, uzbudljiva priča sa puno magije i mašte ulepšaće vam dan i doneti svima osmehe na lice.

aviv

Ilustracija sa prethodnih predstava

“Priča o čarobnom štapiću” je veoma duhovita predstava o par drugara koji na bakinom tavančetu pronalaze čarobni štapić, knjigu magičnih reči i leteći ogrtač.

Pokušavajući da pokrenu čaroliju, oni tragaju za čarobnim rečima. Kada štapić konačno proradi, oni pokreću magične zvuke starih instrumenata, oživljavaju bakine slike, kostime i ostale predmete zaboravljene na tavanu. Vremenom moć čarobnog štapića izmiče njihovoj kontroli, što stvara niz komičnih situacija sa neočekivanim krajem. Duhovit tekst, kvalitetna muzika i zanimljiva koreografija, ovu predstavu čine izuzetnom, a bliski kontakt sa decom koja pomažu junacima zadržava njihovu pažnju tokom cele predstave, saopštili su organizatori ispred Aviv parka Zrenjanin.

Uz sve navedeno, najmlađe će u subotu zabavljati i veseli klovn koji će samo ulepšati njihov i vaš provod. Ponesite lepo raspoloženje i spremite se da se fenomenalno provedete na predstavi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh