I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Zamena dotrajalih toplovodnih cevi na Bagljašu i na Žitnom trgu

U neposrednoj blizini nadvožnjaka, u naselju Brigadira Ristića, u ulicama Dunavskoj i Patrijarha Pavla, vrši se zamena starih i dotrajalih toplovodnih cevi u dužini od oko 400 metara.

Na toj lokaciji se radovi privode kraju – završeni su svi mašinski, a na redu su građevinski radovi.

Pored radova na toj lokaciji ekipe JKP „Gradske toplane“ otpočeli su i radove na rekonstrukciji vrelovodne mreže na Žitnom trgu. Trasa na kojoj se izvode radovi iznosi 180 metara i to od objekta Žitni trg 8 do objekata u Ulici Nikole Pašića 14.

PerSu marketi

-JKP „Gradska toplana“ i tokom ovog letnjeg perioda radi na zameni dotrajalih cevi kako je to praksa od 2011. godine, od kada sistematski ulažemo u rekonstrukciju mreže. To će nam omogućiti sigurnije i kvalitetnije grejanje tokom narednih grejnih sezona. Naime, od kako je izgrađen novi pogon, kao i zbog redovnih ulaganja u mrežu sistema daljinskog grejanja, grejne sezone protiču bez ozbiljnijih havarija. Delovi grada koji su nekada imali lošije grejanje, zbog starosti i dotrajalosti cevi, nakon izvršenih rekonstrukcija imaju isporuku toplotne energije koja je veoma kvalitetna i stabilna, kažu u ovom javnom preduzeću.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh