I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Voda iz novog postrojenja u sistemu – zabrana iz 2004. i dalje na snazi

Voda iz novog postrojenja puštena je danas oko 13 časova u sistem vodovodne mreže. Voda je puštena nakon testiranja opreme i pripreme za početak ugovorom definisanog probnog rada postrojenja za prečišćavanje, navodi se na zvaničnom sajtu grada Zrenjanina.

„Ovaj potez usledio je nakon što je JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin konzorcijumu investitora izgradnje postrojenja za prečišćavanje vode, a na osnovu upućenog zahteva, odobrilo da prečišćenu vodu sa postrojenja pušta u mrežu. U toku testiranja opreme celokupno vodosnabdevanje grada vršiće se preko postrojenja za prečišćavanje vode, uz kontinuiranu analizu i kontrolu kvaliteta vode od strane investitora, JKP „Vodovod i kanalizacija“ i ovlašćenih laboratorija.

Iako će doći do vidljivog poboljšanja kvaliteta vode, odluka iz 2004. godine o zabrani vode iz gradske vodovodne mreže za piće i dalje je na snazi i biće sve do ukidanja zabrane od strane nadležnih institucija. O momentu završetka testiranja opreme i započinjanju ugovorom definisanog probnog rada postrojenja za prečišćavanje vode, Grad Zrenjanin i JKP „Vodovod i kanalizacija“ će blagovremeno obavestiti javnost“, navodi se na stranici zrenjanin.rs

foto: vestinet.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

Pogledajte i kako izgleda poces obrade vode u postrojenju u Zrenjaninu: 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh