I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Drugi pišu

U Banatu kvadrat kuće za jedan euro

U banatskim selima zemlja i nekretnine najjeftinije u Srbiji. Dve kućice s voćnjakom i placom od 22 ara u Tarašu kod Zrenjanina koštaju 2.000 €

TARAŠ – Džabaka!
Kuća za 2.000 evra? Nemoguće, pomislićete, toliko košta jedna kožna garnitura, ali…U banatskom selu Taraš, nedaleko od Zrenjanina, mogu se kupiti kuće sa okućnicom i raznoraznim voćem u dvorištu za samo 2.000 evra.

Na 800 metara od prelepe Tise, u ovom ravničarskom selu kuće i zemlja prodaju se neverovatno jeftino. Ima kuća i placeva gde jedan kvadrat košta jedan evro! U Beogradu cena za metar kvadratni dostiže čak i do 3.000 evra. U selima Aradac, Melenci, Stajićevo i Taraš stanovnika ima sve manje, pa su i cene ovako niske. Oni kojima je dosadila gradska buka i brz životni ritam za vrlo male pare mogu pronaći mir i spokoj u nekom od ovih mesta.

Stevan i Marija Kojčić su do penzije radili u Berlinu, a pre dva meseca su u rodnom Tarašu kupili plac od 22 ara s dve kućice, i to za samo 2.000 evra.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

– Ovde je nerealno jeftino, sve smo platili 2.000 evra. Najvažnije nam je zemljište, plac ima 22 ara, a to je ukupno 2.200 metara kvadratna. Planiramo da tu sadimo povrće i voće, ali i da izgradimo novu kuću, da deca i unuci mogu da nam dođu u goste. Tisa je vrlo blizu, leti je ovde milina – kaže bračni par Kojčić. U njihovom novom dvorištu ima stabala raznog voća – višnje, orasi, jabuke i kajsije – a oni planiraju da posade još. Prvi veliki grad je Zrenjanin, udaljen oko 20 kilometara.

– Kolima se stigne za oko 25 minuta. Postoji i redovna autobuska linija, a vozi i lokalni taksi, po ceni autobuske karte. U ovim ravničarskim mestima mnogo se koristi i bicikl – kažu Kojčići.

Stevan i Marija Kojičić su kupili ovu kuću budzašto

Plac od 22 ara u Tarašu

Do grada za 110 dinara

U mestu Aradac, koje se vodi i kao periferija Zrenjanina, jer je udaljen oko pet kilometra od ovog banatskog grada, kuće se mogu kupiti za 4.000 evra.
Zvezdana Radlovačkog (42) zatekli smo kako majstoriše u svojoj kući, koju je nedavno kupio. Krov nad glavom je platio koliko bi platio prosečan auto.

– Imam tri sobe i kupatilo. Iza kuće je pet-šest ari placa, letnja kuhinja i tri šupe. Do Zrenjanina stižem brzo, biciklom za 20 minuta, a imamo i autobus i taksi, koji voze za 110 dinara. Znam da se trenutno nekoliko kuća prodaje za 4.000 evra, a u malo daljim selima mogu da se nađu još jeftinije – kaže ovaj neženja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh