I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Takmičenje budućih preduzetnika „Poslovni izazov 2019“ u HTPŠ „Uroš Predić“ (VIDEO)

U HTPŠ „Uroš Predić“ u Zrenjaninu po prvi je organizovano takmičenje u preduzetništvu pod nazivom“Poslovni izazov 2019“ .

Uvod u ovaj događaj bila je interesantna modna revija koju su priredile učenice IV 5 razreda sa obrazovnog profila Modelar odeće, maturantkinje.

Bila je ovo prilika i da učenici pozdrave svoju koleginicu Zoranu Čizmić učenicu III5 kao i njenu profesorku mentorku Jelenu Vujković, koja je nedavno na Republičkom takmičenju u pekarstvu održanom u Leskovcu osvojila srebrnu medalju.

PerSu marketi

 

Takmičenje u preduzetništvu “Poslovni izazov 2019“ pomogla kompanija GOMEX, a tamičilo se 12 ekipa. Održano je po prvi put u ovoj školi u ovom formatu sa idejom  da preraste u tradiciju. Svaki od 12 timova razradio  je svoju poslovnu ideju koju je razvio u okviru biznis plana i prezentovao je na samom takmičenju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Žiri je ocenjivao svaki tim po pet kriterijuma – originalnost ideje, primenljivost ideje, kvalitet biznis plana, kvalitet prezentacije, timski duh. Sve ideje su bile veoma dobre, a najuspešniji su bili timovi – Mali alhemičari ( TNT kupka ), Sweet and salty (proizvodnja slanih i slatkih mafina), Slatki zalogaj (američke palačinke i vafli) – saznajemo od Jugoslava Bodgdanovića direktora HTPŠ „Uroš Predić“.

.

Pogledajte modele koje su prezentovale maturantkinje sa obrazovnog profila modelar odeće.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh