I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Uskršnje druženje Moto Zeke i dece iz vrtića (FOTO)

Članovi Moto Kluba „Road Flyers“ nastavili su i ove godine plemenitu tradiciju i u okviru uskršnjih praznika darovali mališane vrtića „Snežana“ u Mužlji i „Cvrčak“, koji se nalazi na teritoriji Mesne zajednice „Sava Kovačević“.

Ljubitelji dvotočkaša i članovi Moto Kluba „Road Flyers“ iz Mužlje su od prvog dana osnivanja kluba prepoznatljivi po humanitarnim akcijama.

Najmlađi meštani ovih mesnih zajednica su tokom nedelje učestvovali u zanimljivim i kreativnim prazničnim radionicama i sa velikim nestrpljenjem isčekivali dolazak dugouhog Moto Zeke i njegovih drugara.

PerSu marketi

Kada su se u dvorištu predškolskih ustanova začuli zvuci motora, mališani su radosno pojurili ka dugouhom, i nakon nekoliko prigodnih recitacija, Moto Zeka i njegovi drugari su decu i vaspitačice obradovali slatkim poklonima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Oni su i ovom prilikom poručili da će se i u narednom periodu truditi da istraju u tome, jer im svaki dečiji osmeh daje motivaciju da nastave sa priređivanjem dobrih dela.

U vrtiću „Snežana” trenutno boravi 105 dece, dok je u vrtić „Cvrčak” upisano 120 mališana. U obe predškolske ustanove postoje grupe na mađarskom i srpskom jeziku.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh