I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Počela izgradnja vodovodne mreže u Tomaševcu

U naseljenom mestu Tomaševac u toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže kojom će novoizgrađeni vodotoranj biti spojen na postojeću mrežu i biti pušten u funkciju. Izgradnja 600 metara vodovodne mreže počela je 10. oktobra, potvrdilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“ kome je Grad Zrenjanin poverio ulogu izvođenja radova.

-Ukoliko vremenski uslovi to dozvole radovi na izgradnji vodovodne mreže biće završeni najkasnije do kraja ove godine. Po završetku pomenutih radova, i nakon što investitor obezbedi priključak električne energije za snabdevanje vodotornja i bunara, vodotoranj će biti pušten u funkciju, kažu u tom preduzeću.

Ova investicija omogućiće meštanima Tomaševca kvalitetnije vodosnabdevanje, sa stabilnim pritiskom vode u mreži, i dovoljne količine vode za nesmetano vodosnabdevanje u trenucima kada bude dolazilo do prekida snabdevanja električnom energijom.

I Taxi Zrenjanin

Celokupna sredstva za izgradnju vodotornja i pomenute vodovodne mreže u iznosu od 27,2 miliona dinara obezbedio je Grad Zrenjanin.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Foto: www.vikzr.rs

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh