I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nova telefonska centrala u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

Postavlja se nova telefonska centrala u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, zbog čega su fiksni telefoni privremno van funkcije.

Krajem nedelje u zgradi JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin u Petefijevoj 3, počeli su radovi na zameni postojeće telefonske centrale novom, zbog čega su fiksni telefoni privremeno van funkcije. Pored telefona službi u upravnoj zgradi preduzeća, van funkcije su i telefoni Službe naplate u Korisničkom centru, i to telefon za proveru stanja na računu i uplata 023/593-015, kao i brojevi za prijavu stanja vodomera 023/535-773 i 023/530-344.

Prijave putem mail-a i sms porukom

Do završetka radova na postavljanju nove centrale korisnici mogu stanje vodomera prijaviti putem mejl adrese sluzba.ocitavanja@vikzr.rs ili SMS porukom na 064/811 60 99, pri čemu mejl korisnika ili SMS poruka moraju da sadrže sledeće podatke: ime i prezime, ulicu i broj, mesto i trenutno stanje vodomera, a usluga je dostupna 24 časa.

I Taxi Zrenjanin

„Sva pitanja u vezi stanja računa, dugovanja i uplata korisnici mogu, kao i do sada, dostaviti putem korisničke mejl adrese info@vikzr.rs , i ista će biti prosleđena Službi naplate, a informacije mogu dobiti i usmeno u Korisničkom centru u prostorijama Službe naplate, uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera. Besplatna korisnička info linija 0800/024-023, kao i broj za prijavu kvarova na javnoj vodovodnoj i kanalizacionoj mreži 023/534-097 su i dalje u funkciji. Nakon završetka radova na postavljanju nove telefonske centrale JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će obavestiti korisnike da su ponovo uspostavljene sve fiksne telefonske linije u zgradi preduzeća.“ -istakao je rukovodilac službe informisanja i poslovnih komunikacija mr Siniša Gajin

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh