I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Naselja Zeleno polje i Ruža Šulman bez vode – ekipe rade na saniranju kvarova

Juče u kasnim večernjim časovima došlo je do havarije većih razmera na javnoj vodovodnoj mreži u naselju Zeleno polje, gde radovi na sanaciji i dalje neprekidno traju. U JKP „Vodovod i kanalizacija“ kažu da se, prema trenutnim procenama, ukoliko ne dođe do neplaniranih dešavanja, očekuje da budu završeni u narednih nekoliko časova.

– Zbog obima havarije i složenosti radova, na sanaciji kvara angažovano je kompletno ljudstvo i mehanizacija preduzeća. Odmah po završetku radova voda će biti puštena u mrežu i u narednih 30 minuta doći će do stabilizacije vodosnabdevanja na celoj teritoriji naselja Zeleno polje.

U jutarnjim časovima došlo je do havarije i na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman, zbog čega je i to naselje trenutno bez vode.

PerSu marketi

-Paralelno sa izvođenjem radova na Zelenom polju vrše se pripremne radnje za sanaciju i ovog kvara, a isti će otpočeti odmah po završetku radova na Zelenom polju, a procene su da će trajati nekoliko časova. Po završetku radova vrlo brzo će uslediti stabilizacija vodosnabdevanja i u ovom gradskom naselju, navode u „Vodovodu i kanalizaciji“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Foto: JKP „Vodovod i kanalizacija“

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh