I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 9. do 16. septembra

OVAN

Trenutno ste zainteresovani za sve što je praktično i daje brze rezultate. Mars, vaš vladar, je u povoljnom aspektu sa Saturnom što obećava uspeh kroz lične sposobnosti i ispoljavanje marljivosti. Možete se pozabaviti aktivnostima povezanim sa medicinom, lečenjem, ozdravljenjem. S druge strane, imaćete pune ruke posla ako se bavite popravkama, poljoprivrednom ili nekom uslužnom delatnošću. Vikend iskoristite za  uživanje u društvenoj angažovanosti i kontakte sa dragim osobama. Biće zanimljivih susreta ili neka nova simpatija ako ste mlađi. Obratite pažnju na ishranu.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak u subotu. Tako će u narednom periodu biti u svom sedištu, što je povoljno, a uticaće na svakodnevne poslove. Do tada, iskoristite mogućnosti koje vam se pružaju kada je reč o umetnosti, kreativnosti, sportu i svemu što je vezano za zabavu. Aspekt je odličan za javne nastupe, predavanja, pridobijanje pažnje publike. Neki će se opredeliti za posetu modnom salonu, frizeru ili kozmetičaru. Naravno, sve u cilju osvajanja nečijeg srca. Ako ste bez stalnog partnera, biće šanse za novu ljubav kroz poslovne kontakte. Vitalnost raste.

BLIZANCI

U subotu Merkur, vaš vladar, zajedno sa Venerom menja znak. Lepa kombinacija koja stimuliše sve koji su stvaralački nastrojeni ili naklonjeni umetnosti. Donosi uspeh i dobitke od društvenih delatnosti a u svakodnevni život unosi vedrinu, druželjubivost. Ima pozitivan upliv na učenje, studiranje, putovanja. Biće prilike za nove projekte ili plasiranje neuobičajenih ideja, propagandnu delatnost vezanu za specijalizovana područja. Ulazite u sjajan period za ljubav. Uživaćete u naklonosti i pažnji više osoba ako ste slobodni. Ne zanemarujte sportske aktivnosti.

RAK

U subotu je pun Mesec. Interesantan je za poslove sa inostranstvom, posebno ako nešto privodite kraju, zaokružujete neki dogovor. Neki aspekti deluju podsticajno na bavljenje književnim radom,intelektualnim aktivnostima, matematikom, novinarstvom. Sada ste raspoloženi za promene, putovanja, možda i selidbu. Sve do vikenda može biti razmene informacija, korespodencije sa različitim agencijama. Dolazi do poboljšanja u porodičnim odnosima. Najzad se više posvećujete deci i emotivnom partneru. Budite pažljiviji u saobraćaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

U ovom periodu su aktuelna dva izazovna aspekta sa Suncem, vašim vladarem. Pre svega sa Jupiterom, koji može uticati na finansije, u vidu gubitaka, ili na pojavu pravnih problema. Izbegavajte ekstravaganciju, preterivanje u bilo čemu i rasprave sa autoritetima. Aspekt sa Neptunom stavlja u prvi plan iskušenja, kojima je teško odoleti, ali ako u tome uspete sledi nagrada i uspeh koji drugi mogu samo da sanjaju.Vikend donosi mnogo opušteniju situaciju, posebno ako negde otputujete, bar na kratko. Romansa na putu. Obratite pažnju na krvni pritisak.

DEVICA

Merkur i Venera napuštaju vaš znak u subotu. U narednom periodu imaju povoljan upliv na zarade, dobitke i sve što se tiče materijalne sigurnosti. Biće prihoda sa više strana, poklona ali i novih poslova ili projekata. I dalje ste u centru pažnje, puni inicijative, ideja i komunikativni. Privodite kraju važan dogovor ili sporazum od kojeg mnogo očekujete. Nije isključeno poslovno putovanje ako se bavite trgovinom. Društveno ste orijentisani, uvek raspoloženi za zabavu, izlaske, flert. Uživaćete u naklonosti emotivnog partnera ili suprotnog pola ako ste bez stalne veze. U dobroj ste formi.

VAGA

Od subote Venera, kao i Merkur, tranzitiraju vašim znakom. Upliv dva dobrotvora neće proći nezapaženo ako ste kreativni, umetnički i stvaralački nastrojeni. Period do vikenda može biti ispunjen  neobičnim aktivnostima, planiranjem i osmišljavanjem svega što vas čeka u budućnosti. Izvesne su konsultacije sa klijentima ako se bavite pravnim poslovima, ekonomijom ali i psihologijom. Takođe, zanimljive posete, interakcije sa ženama. Promene će biti vidljive i na emotivnom planu. Bićete u centru pažnje gde god se pojavite i mamiti uzdahe suprotnog pola. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

Vašoj preduzimljivosti i hrabrosti nema kraja. U prilici ste da ostvarite ambiciozne poslovne poduhvate, odnosno da privedete kraju važan poslovni dogovor. Ipak, dosta zavisite od saradnika, prijatelja, jer ste timski igrač. Povedite računa o sitnim stavkama prilikom usaglašavanja sa potencijalnim klijentima. Možda neće sve ići glatko, kada je reč o finansijama, ali to ne treba preterano da vas brine. Brzo ćete nadoknaditi sve što ste investirali. Iskoristite vikend za opuštanje sa emotivnim partnerom. Moguća tajna ljubavna veza ako ste mlađi. Relaksirajte se.

STRELAC

Naglasak je na karijeri i statusu. Nemate ni trenutak za predah ali vam to odgovara.Uskoro ćete videti rezultate svega onoga u šta ste toliko ulagali. Izazovan aspekt Jupitera i Marsa može da ukaže na  rešavanje pravnih problema ili ponovno suočavanje sa situacijom vezanom za prošlost. Svakako, izbegavajte finansijske špekulacije i kupovinu nekretnina. Možda će biti nesuglasica sa autoritetima ili suprostavljanja nekome ko uporno nameće svoje stavove. Tokom vikenda će biti prilike za izlaske, zabavu i dobar provod sa dragom osobom. Ne opterećujte jetru.

JARAC

Prilično ste istrajni u onome što ste sebi zacrtali. Imate uspeha u poslovima vezanim za inostranstvo. Dakle, ako se bavite  spoljnom trgovinom, špedicijom, transportom, izvozno-uvoznim poslovima, izdavaštvom. S druge strane, odlično se snalazite u marketingu, bavljenju reklamom, preko novina, knjiga i slično. Krajem vikenda možete popraviti svoj javni imidž ili uspostaviti saradnju koja će imati blagotvoran upliv na vaš status. Možda će vas zaintrigirati osoba na visokom položaju. Ljubav kroz poslovne kontakte. U dobroj ste kondiciji.

VODOLIJA

Ova nedelja je ključna po pitanju finansija. Možda ćete obaviti važne transakcije ili rešiti pitanje kredita, osiguranja, alimentacije. Neki će se baviti krupnim investicijama posebno kada je reč o dugoročnim projektima. Vikend je povoljan za poslovna putovanja i interakcije sa strancima, visokoobrazovnim ustanovama. Ne propustite priliku da drugima stavite do znanja da na vas mogu da računaju. Ako ste u mogućnosti, otputujte negde daleko jer vas tamo čeka uzbudljiva romansa. Svakako, dominira potreba za zanimljivim ljubavnim životom. Više spavajte.

RIBE

U subotu je pun Mesec u vašem znaku. Ukazuje na kulminaciju, vrhunac nečega ili privođenje kraju važnog dogovora. Svakako, utiče na komunikaciju i odnose sa javnošću, poslovnim partnerima. Pažljivo donosite odluke ako zavisite od autoriteta ili primetite da ste podložni različitim uticajima. Krajem nedelje Venera i Merkur prelaze u polje novca, što će imati pozitivan uticaj na sve finansijske operacije. Dobici od ortakluka ili preko bračnog partnera. Kod mnogih će se probuditi strasti i želja za eksperimentisanjem na ljubavnom planu. Uživajte u zabavi.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh