I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Havarija većih razmera na vodovodnoj mreži u naselju D2

U večernjim časovima je došlo do pucanja cevi na vodovodnoj mreži i prekida vodosnabdevanja u naselju D2.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su zaustavile obimno curenje vode, a zbog nemogućnosti prilaska mestu kvara radovi će biti nastavljeni u ranim jutarnjim časovima.

Pucanje cevi na javnoj vodovodnoj mreži između zgrada u naselju D2 na 4. julu izazvalo je prekid vodosnabdevanja u pomenutom naselju.

PerSu marketi

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su odmah po prijavi kvara intervenisale i preduzele neophodne radnje da se zaustavi obimno curenje vode i obezbedi mesto kvara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Radovi na sanaciji kvara su prekinuti jer se na samom mestu izvođenja radova nalazi drvo sa razgranatim korenjem čije bi uklanjanje u noćnim uslovima moglo da proizvede još veća oštećenja na vodovodnoj mreži. Iz tog razloga radovi će se nastaviti u ranim jutarnjim časovima, prvo će se izvršiti uklanjanje drveta, a potom će se, uz pomoć mehanizacije, izvršiti raskopavanje oko mesta nastanka kvara, njegovo lociranje i sanacija.

Već sada se zna da je u pitanju havarija većeg obima i da će radovi na njenoj sanaciji potrajati više časova. Preciznije procene o vremenu potrebnom za sanaciju kvara u naselju D2 biće poznate nakon što ekipe našeg preduzeća utvrde samo mesto nastanka kvara, a te informacije će odmah biti objavljene na sajtu i Fejsbuk stranici preduzeća.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima naselja D2 na razumevanju i strpljenju.

Služba informisanja i poslovnih komunikacija
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh