I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Havarija većih razmera na vodovodnoj mreži u naselju D2

U večernjim časovima je došlo do pucanja cevi na vodovodnoj mreži i prekida vodosnabdevanja u naselju D2.

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su zaustavile obimno curenje vode, a zbog nemogućnosti prilaska mestu kvara radovi će biti nastavljeni u ranim jutarnjim časovima.

Pucanje cevi na javnoj vodovodnoj mreži između zgrada u naselju D2 na 4. julu izazvalo je prekid vodosnabdevanja u pomenutom naselju.

I Taxi Zrenjanin

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ su odmah po prijavi kvara intervenisale i preduzele neophodne radnje da se zaustavi obimno curenje vode i obezbedi mesto kvara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radovi na sanaciji kvara su prekinuti jer se na samom mestu izvođenja radova nalazi drvo sa razgranatim korenjem čije bi uklanjanje u noćnim uslovima moglo da proizvede još veća oštećenja na vodovodnoj mreži. Iz tog razloga radovi će se nastaviti u ranim jutarnjim časovima, prvo će se izvršiti uklanjanje drveta, a potom će se, uz pomoć mehanizacije, izvršiti raskopavanje oko mesta nastanka kvara, njegovo lociranje i sanacija.

Već sada se zna da je u pitanju havarija većeg obima i da će radovi na njenoj sanaciji potrajati više časova. Preciznije procene o vremenu potrebnom za sanaciju kvara u naselju D2 biće poznate nakon što ekipe našeg preduzeća utvrde samo mesto nastanka kvara, a te informacije će odmah biti objavljene na sajtu i Fejsbuk stranici preduzeća.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ se ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima naselja D2 na razumevanju i strpljenju.

Služba informisanja i poslovnih komunikacija
JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh