I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Dve havarije na vodovodnoj mreži u gradu

Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ trenutno rade na sanaciji dve havarije u gradu – u naselju Ruže Šulman i Petefijevoj ulici, gde je došlo i do prekida vodosnabdevanja.

U ranim jutarnjim časovima došlo je do pucanja cevi na vodovodnoj mreži u naselju Ruže Šulman zbog čega je i prekinuto vodosnabdevanje u ovom gradskom naselju.
Ekipe JKP „VIK“ su od momenta prijave kvara na terenu i uz upotrebu mehanizacije rade na njegovoj sanaciji. Prve procene sa terena su da će kvar biti otklonjen do 12 časova, nakon čega će vodosnabdevanje u naselju biti normalizovano.
U toku su pripremni radovi na sanaciji još jedne havarije na javnoj vodovodnoj mreži u gradu, tačnije u Petefijevoj ulici, u kojoj je, kao i u okolnim ulicama, takođe došlo do prekida vodosnabdevanja.
Nakon prijave kvara ekipe JKP „VIK“ izašle su na teren, zaustavile curenje vode iz mreže i otpočele sa pripremnim radnjama za njegovo saniranje. Procene o vremenu potrebnom za otklanjanje kvara znaće se nešto posle 12 časova kada će se, uz upotrebu mehanizacije, izvršiti potrebna raskopavanja na samom mestu kvara – izjavio je Siniša Gajin iz ovog preduzeća.


JKP „VIK“ Zrenjanin se ovom prilikom zahvaljuje stanovnicima pomenutih delova grada, koji su trenutno bez vode, na strpljenju i razumevanju.

 

I Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh