I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Anketa „Vodovoda“ – prilika da iskažete mišljenje o pružanju usluga

JKP „Vodovod i kanalizacija“ i Grad Zrenjanin sprovode ispitivanje zadovoljstva korisnika uslugom snabdevanja vodom i prikupljanja i odvođenja fekalnih otpadnih voda na teritoriji Grada Zrenjanina kroz anketu koja je dostupna onlajn, u Korisničkom centru, na naplatnim mestima i u dve mesne zajednice. Anketiranje se vrši sa namerom da se čuje mišljenje korisnika o kvalitetu usluga i unapređenju komunikacije između građana i „Vodovoda“. Upitnike je moguće popuniti do 31. decembra.

JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin već više od godinu dana zajedno sa Gradom Zrenjaninom i ostalim opštinama Srednjebanatskog okruga učestvuje u projektu „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU Druga faza“ koju sprovodi Stalna konferencija gradova i opština uz podršku Vlade Švedske, a sprovođenje ankete je deo aktivnosti tog projekta.

U tom komunalnom preduzeću navode da je u prethodnom periodu rad sa korisnicima usaglašen sa Zakonom o zaštiti potrošača, da je korisnicima omogućena komunikacija sa preduzećem za vreme i nakon radnog vremena kroz više kanala komunikacije, na sajtu preduzeća se redovno ažuriraju sve potrebne informacije. Sredstva su uložena u sisteme prikupljanja i odvođenja fekalnih otpadnih voda, ulagano je u mehanizaciju i opremu radi poboljšanja efikasnosti ekipa na terenu. Otvaranjem Korisničkog centra, u drugom delu zgrade u Petefijevoj 3, objedinjen je rad sa korisnicima na jednom mestu.

– Naša je želja da kroz ovu anketu dođemo do informacija koliko su korisnici zadovoljni učinjenim i da na osnovu istih pokušamo da dodatno unapredimo kvalitet usluga koje pružamo. U anketi se, između ostalih, nalaze pitanja vezana za osnovnu delatnost preduzeća – snabdevanje vodom i prikupljanje i odvođenje fekalnih otpadnih voda, kao i pitanja koja se odnose na pojedinačne kanale komunikacija, cene naših usluga, a korisnicima je pružena mogućnost da postave pitanje, pohvale ili upute kritiku i sugestiju, kaže Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija JKP „Vodovod i kanalizacija“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Trenutno se anketa, koja je anonimna, može popuniti onlajn na sajtu preduzeća www.vikzr.rs/anketa/ i Grada Zrenjanina, radnim danima u prostorijama Korisničkog centra u Petefijevoj 3 (od 7,30 do 13,30 časova), na naplatnim mestima u Gimnazijskoj 16 (od 7 do 13,30) i na Lesnini (od 7 do 18). Anketu korisnici mogu popuniti i u prostorijama MZ „Gradnulica“ (od 8 do 12) i MZ „Veljko Vlahović“ (od 8 do 15).

Za narednu nedelju je planirano i popunjavanje anketa na štandovima na javnim mestima. O novim mestima na kojima korisnici mogu popuniti anketu, kao i lokacijama štandova, javnost će blagovremeno biti obaveštena putem sajta i fejsbuk stranice preduzeća.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh