I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Izdržali grmljavinu i pljuskove i doneli dva zlata iz Kragujevca

Na prelepim peščanim terenima pored jezera Šumarica u Kragujevcu, proteklog vikenda održano je državno prvenstvo Specijalne olimpijade Srbije u odbojci na pesku.

Domaćin ovog takmičenja bio je klub „Pčelice“ iz Kragujevca. Učešće na takmičenju uzelo je 11 muških i 8 ženskih klubova iz cele Srbije. Naše devojke koje su igrale u UNIFIED sastavu Jovana Rakić, Šeron Švarc, Mina Nikin i Nađa Srdanov, osvojile su prvo mesto u prvoj diviziji, pobedivši sve protivnice bez izgubljenog seta.

I Taxi Zrenjanin

Muška ekipa Hendi sporta u sastavu Ivan Živkov, Peđa Nikolić, Kristofer Švarc i Vlada Erdeljan se takođe takmičila u prvoj divizij,  gde su odličnim igrama i bez izgubljenog seta, osvojili prvo mesto u prvoj diviziji.

– I pored kišovitog vremena i pljuskova koja su prekidali takmičenje u više navrata, svi takmičari koji su se našli toga dana u Kragujevcu, herojski su izdržali i pljuskove i grmljavinu i u više navrata prekidane mečeve. To nijednog momenta nije omelo sportiste Hendi sporta da u bilo kom trenutku posustanu i izgube koncentraciju i volju za pobedom. Čestitam svim učesnicima na tom takmičenju i naravno najviše svojim devojkama i momcima – izjavio je trener Borislav Nuhanović.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Treneri na takmičenju bili su Anja Ostojić, Jovan Pavić i Borislav Nuhanović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh