I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

TUDORS – Poznati brend otvorio radnju u Zrenjaninu

Svečanim otvaranjem radnje u ulici Kralja Aleksandra Karađorđevića, sa mnogobrojnim novim proizvodima, poznati brend TUDORS je iznenadio Zrenjanince, kojima su do sada najbliže radnje ovog poznatog brenda bile u Novom Sadu i Beogradu.

Kompanija TUDORS je na dan otvaranja za goste pripremila posebne poklone iznenađenja.

TUDORS je brend namenjen svim muškarcima – različitih uzrasta, zanimanja i modnih ukusa, jer svojom neverovatno širokom ponudom nikoga ne može ostaviti ravnodušnim.

Pored klasičnih, modernih i elegantnih, strukiranih i poslovnih košulja, ovaj brend u svojoj ponudi ima i sportske muške košulje u svim bojama i dezenima, polo majice, džempere, kravate, leptir mašne, dugmad za manžetne, kaiševe i veoma moderan aksesoar – ukratko sve što jednom muškarcu može da zatreba.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

PRISTUPAČNE CENE

Ono što najviše izdvaja brend TUDORS su pristupačne cene.

O brendu TUDORS

TUDORS trenutno broji preko 256 radnji od čega 176 u Turskoj i 80 radnji u svetu. Brend je prisutan u Iraku, Iranu, UAE, Libanu, Pakistanu, Srbiji, Makedoniji, BiH, Crnoj Gori, Sloveniji, Mađarskoj, Bugarskoj i Hrvatskoj. TUDORS je jedan od najboljih brendova među košuljama u Turskoj.

TUDORS je prisutan na srpskom tržištu od juna 2014. godine kada je kompanija BJN otvorila prvu radnju u Knez Mihailovoj 34 u Beogradu. Nakon velikog uspeha prve radnje, nastavlja se otvaranje radnji širom Srbije.

BJN je do sada otvorio 21 TUDORS radnju, od kojih je 16 u Srbiji, jedna u Crnoj Gori, jedna u Mađarskoj i tri Bugarskoj.

Pored Zrenjanina, TUDORS radnje možete posetiti u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Užicu, Kragujevcu, Vršcu, Leskovcu i Vranju.

Posetite TUDORS radnju i na jednom mestu pronađite sve što Vam je potrebno da zablistate u svakoj prilici!

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh