I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U ovoj firmi nadzemni bazeni koštaju već od 4750 din

Dolaskom toplog i pravog letnjeg vremena, došlo je i vreme da se razmišla o načinu kako da se rashladimo. Za sve one kojima odlazak na gradske bazene ili Peskaru nije jednostavan, adekvatno rešenje može biti nadzemni dvorišni bazen.

Moto Dane u svojoj ponudi ima širok asortiman bazena, različitih dimenzija i oblika, prikladnih što za manju decu, tako i za roditelje. Pored bazena, u firmi “Moto Dane” možete pronaći kompletan asortiman propratne opreme za održavanje higijene bazena, kao i opremu za dodatnu zabavu.

U ponudi imamo sve što vam je potrebno za pravu oazu mira u vašem dvorištu. Nadzemne bazene, pumpe, filtere, preparate za čišćenje, prekrivke, mrežice, a pored toga tu su mreže za odbojku, golovi, grejači i još mnogo toga.

Aparatura za čišćenje bazena

Prilikom kupovine nadzemnog bazena, ono što se smatra jednom najvažnijih stavki jeste održavanje njegove higijene, a stručna zaposlena lica u firmi moto Dane će vam objasniti sve što je potrebno da znate kada je čišćenje bazena u pitanju.

Osim što možete pronaći sve potrebne preparate i aparaturu za održavanje higijene, mi ćemo se potruditi da vam na najbolji način objasnimo kako da  održavate higijenu nadzemnog bazena, dodali su.

Moto Dane se nalazi na adresama:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Radno vreme je sledeće:

Radnim danima: 08 – 19h
Subotom: 08 – 14h

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh