I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Bioskopski repertoar Kulturnog centra 11- i 12. februara

SUBOTA, 11. FEBRUAR

FILM: „SNEŽNA KRALjICA 3 – VATRA I LED“ – projekcija od 17 časova
U subotu, 11. februara od 17 časova na repertoaru je dečji animirani film: „Snežna kraljica 3 – Vatra i led“ (Rusija, 80 min). Treći nastavak bajkovitog animiranog hit filma „Snežna kraljica“ vodi nas na magično putovanje u ledeno carstvo. Nakon junačke pobede Snežne kraljice i kralja, junakinja Greta još uvek ne može da pronađe mir. U želji da konačno okupi porodicu, sa prijateljima kreće u potragu prepunu avantura… Film je sinhronizovan na srpski jezik. Cena ulaznice je 250 dinara.

SUBOTA, 11. FEBRUAR

FILM: „PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE“ – projekcija od 19 i 21h

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

U subotu, 11. februara u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u terminima od 19 i 21 sat emituje se najnovije filmsko ostvarenje: „Pedeset nijansi – Mračnije“. Dakota Džonson i Džejmi Dornan vraćaju se na veliko platno u nastavku „Pedeset nijansi – Marčnije“ a likovi koje igraju – svojoj vezi daće drugu šansu… Priču o erotskim temama i ispitivanju seksualnih granica režiarao je Džejms Foli. Film se ne preporučuje za gledaoce mlađe od 16 godina. Cena ulaznice je 250 dinara.

NEDELjA, 12. FEBRUAR

FILM: „SING“ – projekcija od 17 časova

Dečji film PEVAJMO emituje se u nedelju, 12. februara u terminu od 17 časova. Filmsko dešavanje smešteno je u svetu poput našeg ali koji naseljavaju samo životinje. Film ’’PEVAJMO’’ predstavlja Bastera Muna, uglednu koalu koja je direktor nekada velikog pozorišta, koje je vremenom propalo. Baster je večiti optimista i mali nitkov, ali voli svoje pozorište iznad svega i učiniće sve da ga zadrži. Sad ima poslednju šansu da vrati ovom izbledelom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svetsko takmičenje u pevanju. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Cena ulaznice je 250 dinara.

NEDELjA, 12. FEBRUAR

FILM: „ZONA ZAMFIROVA“ – DRUGI DEO – projekcija od 19 časova

U nedelju, 12. februara u terminu od 19 časova u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina biće emitovan drugi deo čuvenog domaćeg film – ljubavne sage – „Zona Zamfirova“. Glavni junaci su lepa Zone koju igra Brankica Sebastijanović i kujundžija Mane – Milan Vasić. Film je režirao Jug Radivojević. U filmu igra veliki broj poznatih glumačkih imena. Cena ulaznice: 250 dinara.

NEDELjA, 12. FEBRUAR

FILM: „PEDESET NIJANSI – MRAČNIJE“ – projekcija 21h

U nedelju, 12. februara u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u terminu od 21 sat emituje se najnovije filmsko ostvarenje: „Pedeset nijansi – Mračnije“. Film se ne preporučuje za gledaoce mlađe od 16 godina. Cena ulaznice je 250 dinara.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh