I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Veliki godišnji horoskop za 2019. godinu

OVAN

Ovo je godina u kojoj većina postiže uspeh u karijeri, mada ne bez odricanja i ulaganja velikih napora. Mars je na vašoj strani već početkom januara jer tranzitira znak Ovna. Osetićete polet, energiju i želju da pokrenete nešto novo. Tako će biti do sredine februara. Uran napušta vaš znak u martu, tako da će uticati na finansije i zarade. Odličan aspekt za privatnike, zanatlije, inovatore. Prihodi će varirati ali bićete zadovoljni. Od sredine maja, pa sve do jula može biti izazova, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Pažljivo raspolažite imovinom i nekretninama. Emotivni život je, uglavnom, stabilan. Zimski period iskoristite za putovanje sa partnerom. Nova ljubav je moguća u avgustu i septembru. Zdravstveno ste zaštićeni tokom zime, leta i krajem godine. Obratite pažnju na digestivni trakt u maju i junu.

BIK

Ova godina je karakteristična po ulasku Urana u vaš znak 6. marta. Već ste osetili turbulencije koje donosi u prethodnoj godini, a ni njegovo retrogardno kretanje i napuštanje znaka nije ostalo bez posledica. U narednih sedam godina bićete pod njegovim uplivom, a od vas zavisi da li ćete razvijati intuiciju, indvidualnost ili se prepustiti impulsivnosti. Možda će vas Mars izbaciti iz konteksta u martu, ali samo pod uslovom da imate nerešene partnerske odnose. Jupiter ima pozitivan upliv na finansije do kraja godine. Venera je egzaltirana krajem marta i aprila i može doneti ljubav kroz prijateljske susrete. Dobar emotivni period pratiće vas tokom maja i juna. Kada je zdravlje u pitanju ključni problem je vezan za stresne situacije i moguću visoku napetost, nervozu. Slabe tačke su vrat, genitalije, štitna žlezda.

BLIZANCI

S obzirom na to da je Jupiter do 2. decembra u opozitnom znaku, ovo će biti godina u kojoj gradite javni imidž. Važni su partnerski odnosi, udruživanja, rešavanje pravnih situacija. Obratite pažnju na retrogardno kretanje Merkura, vašeg vladara, tokom marta, jula i novembra. Pažljivo donosite poslovne odluke i sve što se tiče finansija. Izbegavajte rizike i veće ulaganja. Krajem godine Jupiter prelazi u vaše polje bogatstva i nagoveštava poboljšanje materijalne situacije. Na emotivnom planu vladaju sklad i harmonija. Slobodni će imati priliku za brak ili pronalaženje srodne duše. Januar je posebno inspirativan za putovanje sa partnerom. Tokom juna ste više raspoloženi za druženja i nova poznanstva, a u avgustu postoji mogućnost da se strastveno zaljubite. Vitalnost će zavisiti od mentalnog sklopa, posebno tokom proleća.

RAK

Sve do 2. decembra Jupiter, u šestom astro polju, favorizuje poslovne odnose sa strancima. Donosi dobru zaradu, nove projekte i aranžmane, lakše dolaženje do posla, bolje pozicije. Severni lunarni čvor u vašem znaku je od izuzetnog značaja. U julu će biti Solarno pomračenje u Raku, pa obratite pažnju na odluke koje donosite. Ako je bilo neizvesnosti u vezi karijere, uspona i padova, zbog upliva Urana, od 6. Marta dolazi do stabilizacije. Neki će se okrenuti novim projektima, timskom radu, kontaktu sa udruženjima ili humanitarnim organizacijama. Za mnoge će ova godina biti prekretnica kada je reč o bračnim i emotivnim odnosima. Možda ćete imati utisak da ništa nije pod vašom kontrolom. Venera je u vašem znaku tokom jula i to je prilika da učvrstite vezu sa partnerom. U pogledu zdravlja, obratite pažnju na koštano – zglobni sistem, a u julu na metabolizam.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Pred vama je prilično uzbudljiva i nesvakidašnja godina. Već u januaru je Lunarno pomračenje u vašem znaku koje stavlja u prvi plan odnose sa drugima. Nije isključen uspeh ako se bavite javnim poslovima ili ste na rukovodećoj poziciji. Promene na profesionalnom planu donosi tranzit Urana od 6. marta. Idealno za privatan biznis, sve koji su inventivni, skloni modernim zanimanjima i nezavisnosti. Iako ste prilično optimistični kada je reč o finansijama, uzdržite se od rizičnih poteza i transakcija zbog izazovnog aspekta Jupitera sa Neptunom. Iskoristite ga za ispoljavanje kreativnosti, za bavljenje sportom i uživanje u putovanjima. Donosi sreću na ljubavnom planu, dobar odnos sa emotivnim partnerom ali i sa decom. U avgustu je Venera u Lavu i predstavlja kulminaciju osećanja. Držite se određene rutine kako bi prevazišli ograničenja Saturna u polju zdravlja.

DEVICA

Prolazak Jupitera kroz četvrto polje, sve do 2. decembra, donosi uspeh u privatnom ili porodičnom biznisu. Aspekt je povoljan i za državne poslove, bavljenje nekretninama, građevinom, iznajmljivanjem prostora. Kako je tokom godine aktuelan izazovan aspekt sa Neptunom, budite obazrivi kod donošenja konačnih odluka ili ako ste u iskušenju da radikalno menjate svoj status. Takođe, ako potpisujete važna dokumenta jer je ove godine Merkur tri puta retrogardan i to u martu, julu i novembru. Većina će biti usmerena na porodične odnose i sve što se dešava u kući. Privrženi ste partneru, i on vama. Slobodne Device će biti u specifičnom raspoloženju tokom aprila kada se lako mogu zaljubiti. Dobar ljubavni period pratiće vas i tokom maja i juna. Zbog opozicije sa Neptunom, podložni ste psihosomatskim smetnjama.

VAGA

Naredna godina pruža izuzetne mogućnosti za napredovanje u karijeri. Kada je Severni lunarni čvor u Zenitu uspeh dolazi kada se najmanje nadate i kroz ličnu kreativnost. Početkom marta Uran napušta polje partnerstva, tako da će u narednih sedam godina uticati na finansije. Indikator je iznenadnog dobitka ili gubitka novca, nasleđa, raspolaganja tuđom imovinom. Dobro se snalazite u intelektualnim poslovima, obrazovanju, literaturi, a Jupiter u polju komunikacije ukazuje na potrebu za učenjem i napredovanjem. Donosi česta putovanja, pomoć prijatelja i rodbine. Venera nagoveštava ljubav na putu, već u januaru, ako ste slobodni. Odnos sa bračnim partnerom se polako stabilizuje od proleća. Jesen je period kada ćete biti u svom elementu i neodoljivi za suprotni pol. Kako Neptun utiče na zdravlje, podložni ste alergijama i kožnim oboljenjima.

ŠKORPIJA

Mars, vaš vladar, tranzitira polje rada početkom januara, a to znači da treba da zaboravite na odmor. Priliku da ostvarite stabilnu finansijsku situaciju omogućava Jupiter u kući prihoda sve do 2. decembra. Početkom marta Uran prelazi u polje partnerstva i javnih odnosa. To je prilika da preispitate svoj odnos sa ortacima ili da razmislite o većoj nezavisnosti kada je reč o karijeri. Tokom  maja i juna neće ići sve kako ste zamislili jer je Mars u znaku svog pada. Ali već od jula možete započeti nove projekte. Bićete u svom elementu krajem godine kada se povećavaju šanse za potpisivanje dugoročnih poslova. U narednih sedam godina menjaće se vaš bračni i emotivni status pod uplivom Urana. Obično je indikator neformalnih veza, težnji ka slobodi i prekidu problematičnih odnosa. U pogledu zdravlja utiče na žlezde sa unutrašnjim lučenjem.

STRELAC

Sa Jupiterom, planetom sreće, u vašem znaku, pružaju se mogućnosti da započnete mnogo novih stvari u ovoj godini. Ipak, biće i manjih ograničenja u vidu izazovnih aspekata Neptuna, a donekle i Urana od marta. Dakle, stišajte neopravdan entuzijazam, naročito u martu, julu i novembru. Pažljivo donosite odluke vezane za raspolaganje imovinom, nekretninama ali i poslovima sa strancima. Kako ste još uvek pod uplivom Saturna, kada je reč o zaradama, štednja je za vas imperativ do kraja godine. Tokom januara, Venera je u vašem znaku pa ste otvoreni za kontakte, upoznavanja. Biće kraćih putovanja, flerta i poneka avantura ako ste slobodni. Buđenje strasti možete osetiti u avgustu, a biće inicirano zanimljivim putovanjem. Ako tragate za nečim posebnim, sačekajte jesen. Pratiće vas dobro zdravlje tokom godine, eventualno sklonost  debljanju.

JARAC

Za vas će ovo biti godina za pamćenje. Prvo pomračenje Sunca je baš u vašem znaku 6. januara. Tokom godine će biti čak pet pomračenja, a od toga tri u Jarcu. Uticaj Južnog lunarnog čvora je od izuzetnog značaja jer je indikator dugova, posledica vezanih za prošlost, svega što niste završili ili otpustili. U pozitivnom smislu donosi preobražaj kroz duhovnu spoznaju. Ipak, najjači ste kada ste pod pritiskom jer tada dolazi do izražaja vaša strpljivost i metodičnost. Zimski period je zanimljiv za privatan biznis i poslove vezane za nekretine. Stabilizacija u porodičnom životu osetiće se od marta kada Uran promeni znak. Tranzit kroz ljubavno polje podrazumeva uzbuđenja, neobična poznanstva i iznenadne ljubavi ako ste slobodni. Saturn u vašem znaku može doneti tegobe sa cirkulacijom, kičmom i leđima.

VODOLIJA

Ovo je godina u kojoj uspeh i ostvarenje ciljeva dolazi kroz društveni angažman i podršku prijatelja. Jupiter u aspektu sa Neptunom, koji deluje na zarade, podrazumeva veći stepen fleksibilnosti kada je reč o ekonomiji. Izbegavajte svaki vid ekstravagancije, bilo da se radi o investicijama ili novim projektima, a takođe i pozajmicama. Prelomni trenutak biće početkom marta kada Uran, vaš vladar, pređe u novi znak. Narednih sedam godina podrazumevaju korenite promene u porodičnom i privatnom životu. Neki će menjati mesto boravka, stan, ili poželeti da se osamostale. Venera je u  vašem znaku u martu pa možete lako ući u ljubavnu vezu ako ste bez stalnog partnera. Sreća i zadovoljstvo na emotivnom planu pratiće vas tokom letnjeg perioda. Uran u Biku usporava rad tiroidne žlezde, pod  uslovom da na to ukazuje natalni horoskop.

RIBE

U predstojećoj godini imate dosta prilike za uspeh. Karijera je pod uplivom Jupitera što ukazuje na prosperitet i visok položaj. Naravno, pod uslovom da ste fokusirani na velike i značajne poslove. Dakle, ništa sitno, osrednje ili malo. S druge strane, izazovan aspekt sa Neptunom, upozorava na neopravdan entuzijazam, što je na neki način kontradiktorno. O tome  razmišljajte tokom marta, jula i novembra, kada je Merkur u povratnom hodu. Dakle, to je period kada je najbolje izbeći rizične poduhvate, dogovore, potpisivanje važnih dokumenata ili veću kupovinu. Uran će delovati na polje komunikacije od marta, i uneti dinamiku u svakodnevni život. Bićete pokretljiviji, prijateljski nastrojeni i zanimljivi za okolinu. April je najlepši mesec za ljubav zbog egzaltirane Venere. Skloni ste tajnim susretima i maštanjima ako ste mlađi. Bićete prilično otporni na bolesti ako se budete relaksirali i odmarali.

 

U 2019.  godini, svima želim sreću i bezgraničnu ljubav.

Vaš astrolog, Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh