I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 6. do 13. aprila

OVAN

Neophodno je da svoje želje i planove svedete na minimum sve dok je aktuelan izazovan aspekt između Marsa i Urana. Dakle, obuzdajte strasti, potrebu za rizicima, rasipanjem energije i samovolju. Uočite sva ograničenja i neće biti problema. Možda ćete se suočavati sa violentnim tipovima, posebno ako vaš posao ima veze sa vojskom, policijom, nekim vidom upravljanja. Merkur tranzitira vašim znakom od subote što će imati dobar upliv na komunikaciju sa okolinom. Mlađi su zaljubljeni do ušiju i to otvoreno pokazuju. Napetost i nervoza.

BIK

Prilično stresan period kada je reč o poslu i karijeri. Ako ste u mogućnosti, izbegavajte sučeljavanje sa autoritetima ili saradnicima sa kojima niste na istoj talasnoj dužini. Izvesne su loše procene, impulsivne reakcije, što može uticati na vaš ugled i rejting. Ipak, računajte na podršku osobe koja gaji izvesne simpatije prema vama. Lep aspekt Venere i Marsa ukazuje na uspeh a nadajte se i manjem dobitku ili poklonu. Možda vas privlači osoba na položaju, što neće proći bez posledica. Iskoristite vikend za opuštanje i punjenje baterija. Vitalni ste.

BLIZANCI

Merkur, vaš vladar, menja znak u subotu. Podstiče originalnost, brzinu, inventivnost, što se  može ispoljiti kroz neki vid stvaralaštva. Usmerićete pažnju ka prijateljima, grupi, zajednici, nekom timu i dobroj komunikaciji. Razmenjivaćete misli, ideje, dolaziti do genijalnih ideja, rešenja, aktivnosti koje se obavljaju putem interneta. Moguće panel diskusije, polemike oko aktuelnih dešavanja. Venera je u vašem znaku i donosi puno radosti, lepih trenutaka sa emotivnim partnerom. Uživaćete u ljubavi. Imate moć regeneracije.

RAK

U sredu je pun Mesec koji deluje na vaše polje privatnosti. Nešto se privodi kraju, zaokružuje ili ćete doživeti kulminaciju. Aspekt podstiče osetljivost, pa bi bilo poželjno da sve što je vezano za prošlost ostavite po strani. Krajem nedelje Merkur će promeniti poslovnu klimu. Više ćete komunicirati ili imati uticaja na javno mnjenje. Biće prilike da ispoljite svoje organizacione sposobnosti ili drugima prenesete  ideje. Prilično ste se ulenjili, uživate u čitanju knjiga, kulinarstvu ali i vođenju ljubavi ako ste u braku ili dužoj vezi. Izbegavajte preterivanje u jelu i piću.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Možda ćete tokom ovog perioda ispoljiti nestrpljenje u suočavanju sa pravnim i zakonskim ograničenjima. S druge strane, lep aspekt Sunca sa Jupiterom i Plutonom ukazuju na optimizam i da verujete u sopstvene snage. Možete se posvetiti ozbiljnom učenju, obrazovanju ili prenošenju znanja putem interneta. Moguće su vesti iz daleka ili ćete dobiti zvanično saopštenje, uspostaviti kontakt sa nekom obrazovnom ustanovom. Tenzija u odnosu sa bračnim ili emotivnom partnerom je prolazna. Simpatija preko interneta ako ste mlađi. Puni ste energije.

DEVICA

U subotu Merkur, vaš vladar, menja znak. Delovaće na finansije, sve što ima veze sa bankarstvom, osiguranjem, porezima. Dakle, rešavaćete ozbiljnije teme u nekoj od tih oblasti dok će drugi biti zaokupljeni političkim temama. Ako ste do sada tražili podršku drugih ljudi, kako verbalnu, ili  finansijsku, dobićete priliku da to i ostvarite. Ne zapostavljajte rutinske obaveze kako se ne bi bespotrebno nervirali. U emotivnim odnosima dominirate na sebi svojstven način. Očaraćete kolegu na poslu ako ste mlađi. Imunitet i dobro raspoloženje su povezani.

VAGA

Možda ste se do sada bavili poslovima i temama koje iziskuju sistematičnost, praktičnost. Dolazi do promene koja podrazumeva ispoljavanje kreativnosti i smisla za taktičko posredovanje. Na pomolu su pregovori, konsultacije,svi poslovi koji favorizuju kontakte sa javnošću. Obratite pažnju na finansije, odnosno, izbegavajte nekontrolisano trošenje, kupovinu tehničkih uređaja. Dobro sarađujete sa drugima a posebno sa bračnim partnerom. Mlađi su skloni nesvakidašnjim poznanstvima i romantičnim očekivanjima. Uravnoteženi ste.

ŠKORPIJA

Ponekad se čini da bi iskočili iz sopstvene kože ili da ste kao bure puno baruta. Ne podnosite sputanost, vezanost, neizvenost. U suštini, radi se o kontroli. Vaš znak voli da ima kontrolu nad svim stvarima, ali sada je situacija obrnuta. Naravno, to je i lekcija. Za vikend očekujte pozitivne promene, kada je reč o poslovima. Uspostavićete kontakte koji će doneti uspeh i satisfkaciju u budućnosti. Odlično za medicinare, zdravstvene radnike. Strastveni ste i raspoloženi za eksperimentisanje u ljubavi. Posvetite više pažnje porodici.  Napetost.

STRELAC

Poslovna situacija se menja na bolje. Nećete više sedeti skrštenih ruku jer dobijate podsticaj za ispoljavanje kreativnosti. Fokusiraćete se na obrazovanje, sport, umetnost, pisanje, sve što deluje podsticajno na vaš um. Sada nije pravi momenat za rešavanje administrativnih problema, svega što ima veze sa dokumentima, dobijanjem dozvola, viza ili pravnih informacija. Na neki način vas frustrira sve što je povezano sa kretanjem i saobraćajem. Nećete dugo čekati na ljubavne signale osobe koja vas već duže vreme intrigira. Rekreirajte se.

JARAC

Zabrinuti ste zbog finansijske situacije i nestrpljivi jer se vaša očekivanja ne ispunjavaju onom brzinom koju ste očekivali. Ipak, imate dovoljno zaliha i ako se uzdržite od rizičnih poteza, nema razloga za brigu. Fokusiraćete se na nove izvore prihoda a u tome se možete osloniti na žene. Pružanje usluga, zanatstvo, rad u nekom savetovalištvu, zdravstvu, može biti dobar način da proširite svoj krug delovanja. Okrenućete se porodici, deci, a biće i zanimljivih dogovora sa emotivnim partnerom. Slobodni balansiraju između stare i nove ljubavi. Kontrolišite krvni pritisak.

VODOLIJA

U ovom periodu kao da prolazite kroz proveru nerava. Sve zavisi od vaše sposobnosti prilagođavanja. Izgleda da vas najviše frustrira poslovna situacija, odnosno strategija. Moguće je privremeno udaljavanje sa posla, ili ograničeno radno vreme, što će vas dodatno opteretiti. Ipak, nema razloga za paniku jer ništa ne gubite. Druga polovina nedelje je povoljna za komunikaciju, konsultacije, dobijanje informacija, vesti, sms poruke. Raspoloženi ste ljubav, udvaranje, što je za vas i najbolje. Naučite da se relaksirate i manje brinete.

RIBE

U subotu Merkur napušta vaš znak. U narednom periodu će imati uticaja na finansije i materijalnu sigurnost. Donosi novac sa više strana ili ćete pronaći novi izvor prihoda. U svakom slučaju, rešićete nedoumice oko karijere, poslova koji su bili u zastoju. Jupiter u dobrom aspektu sa Merkurom i Plutonom možete iskoristiti za bavljenje  naukom, književnošću ili prenošenje znanja na druge. Aspekt je povoljan i za poslovne pregovore sa strancima. U ljubavi je, uglavnom, sve kako se poželeti može. Partner je spreman da ispunjava vaše želje. Vraćate se u formu.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh