I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 5. do 12. oktobra

OVAN

S obzirom da je Mars, vaš vladar, u izazovnom aspektu sa Plutonom, čeka vas naporan rad ove nedelje. Puni ste energije i sposobni za prekovremeni angažman, ali to ne podrazumeva iscrpljivanje do kolapsa. Možda ćete biti u situaciji da rešavate komplikovane probleme i situacije od kojih su drugi digli ruke. Ako je,ikako, moguće poštedite sebe stresa i uplitanja u afere. U svakom slučaju, vaš trud neće ostati nezapažen. U ljubavi se odlično snalazite jer tačno znate šta želite i kako da do toga dođete. Simpatija na radnom mestu ako ste slobodni. Čuvajte se povreda.

BIK

Početkom nedelje je Mesec egzaltiran u vašem znaku. Čini vas stabilnim, prijemčivim za sve što se dešava u vašoj okolini, posebno za potrebe bliskih članova porodice. Naglašeni su odnosi sa ženama ali i većim brojem ljudi, masama, pod uslovom da se bavite javnim poslom. Dolazi do izražaja veština postizanja kompromisa, pa ste u prilici da potpišete važne ugovore ili da uspostavite diplomatske odnose sa suprostavljenim stranama. Komunikacija sa bračnim partnerom je na zavidnom nivou. Prijatan susret ili udvaranje ako ste mlađi. Ne preterujte sa gurmanlucima.

BLIZANCI

Ova nedelja je povoljna za rešavanje dubljih problema, istraživački rad, detektivske poslove, bavljenje medicinom, privatnim biznisom. Poželjno je da privedete kraju sve što ne trpi odlaganja, s obzirom na to da 14. oktobra Merkur, vaš vladar menja smer kretanja, odnosno kreće retrogardno. Izazovan aspekt sa Uranom ukazuje na iznenađenja, preokrete ili da ćete se suočavati sa konzervativnim stavovima, nekim vidom ograničenja. Uglavnom, odlično ste raspoloženi a tome doprinosi i lepa porodična atmosfera, zadovoljstvo u ljubavi. Relaksacija će ublažiti stres.

RAK

Mesec je u fazi opadanja a u drugoj polovini nedelje tranzitira vašim znakom. Bićete fokusirani na dužnosti, posete, susrete sa pretpostavljenima ili državnim službenicima. Dobijaćete podsticaje sa raznih strana a naročito od starijih, iskusnijih, ako ste od nedavno zaposleni. Komunikacija sa okolinom je izuzetno dobra i konstruktivna, a biće poziva za stručno osposobljavanje, pohađanje kurseva, ili neku prezentaciju. Eto prilike da upoznate nekog zanimljivog ako ste bez stalnog emotivnog partnera. Ostali uživaju u porodičnoj harmoniji. Vitalni ste.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Jupiterom. Ukazuje na finansijske probleme, eventualno, preterivanja u tom smislu. Uzdržite se od nepromišljenih troškova, investicija, ali i grandioznih planova. Ako se angažujete na previše strana, postoji opasnost da ništa ne završite ili da budete u nedoumici čemu dati prioritet. Krajem nedelje ste u prilici da zasijate i fascinirate javnost, pod uslovom da se bavite umetnošću, nekim kreativnim poslom. Društveni život je prilično raznovrstan, zanimljiv a na pomolu su i nova poznanstva, romantični susreti. Izbegavajte preterivanje u jelu i piću.

DEVICA

Ova nedelja je u znaku papirologije, administrativnih poslova, knjigovodstva, bavljenja dokumentacijom, računima i slično. Važno je da sve završite  do 14. oktobra jer Merkur tada kreće retrogardno. Možda ćete biti pomalo frustrirani zbog gomile obaveza koje treba obaviti u tako kratkom roku, ali ne očajavajte jer će sve ići brže nego što ste mislili. Ako je neophodno, zatražite podršku i dobićete je. Venera u vašem znaku ima blagotvorno dejstvo na emotivne odnose i ukazuje na poboljšanje. Neki se mogu zaljubiti ili sresti odgovarajućeg partnera. U dobroj ste formi.

VAGA

Dok je Sunce u vašem znaku imate šanse da ostvarite nade, ciljeve ili rešite neke životne probleme. Prijatelji mogu biti od pomoći,ili ćete uz podršku pokrovitelja uspešno završiti poslove povezane sa nasledstvom, društvenim organizacijama, asocijacijama i slično. Sreća vas prati i na finansijskom planu, pa se nadajte iznenadnim dobicima, poklonima. Druga polovina nedelje je ključna za javne poslove i pridobijanje podrške. Venera u polju tajni ukazuje na potrebu za mirom, harmonijom u odnosu. Uglavnom, uživaćete daleko od očiju javnosti. Dobro ste raspoloženi.

ŠKORPIJA

Mars u polju svakodnevnih obaveza i poslova znači da nemate ni trenutak za predah. Konstantno se dokazujete ili ste pod pritiskom koji nije moguće kontrolisati. Ove nedelje su izvesni manji stresovi, u vidu iznenađenja, ali ništa alarmantno. Merkur u vašem znaku je povoljan za susrete, dogovore, poznanstva, kraća putovanja. Izazovan aspekt sa Uranom ukazuje na nešto nepredviđeno ili da ćete biti prinuđeni da izađete iz svoje zone komfora. Jedno prijateljstvo polako prerasta u ljubav i to vam itekako prija. Pažljivo rukujte oštrim predmetima.

STRELAC

Imate izvanrednu podršku na radnom mestu. Venera ima odličan uticaj na karijeru i doprinosi popularnosti. Potvrdu dobijate sa raznih strana, ali najviše se oslanjate na žene. Trenutno ste u tajnim pregovorima sa određenim strankama, klubovima, prijateljima, asocijacijama, što je, donekle, stresno. Moguća su iznenađenja ili ćete otkriti nešto što će promeniti planove. Novi projekti su nešto što vas posebno fascinira. Zaokupljenost obavezama vas udaljava od porodice ili emotivnog partnera. Moguća simpatija kroz poslovne kontakte ako ste slobodni. Hedonizam.

JARAC

Na neki način ste u centru pažnje ako se bavite javnim poslovima, diplomatijom, državnom bezbednošću i pravnim stvarima. Sredinom nedelje obratite pažnju na oponente i sve koji vam se suprostavljaju. Poželjno je da se distancirate u izazovnim situacijama i sačekate da se sve reši samo od sebe. Pre svega, ako zavisite od ortaka, saradnika ili ste član nekog udruženja. Finansijska situacija je sve bolja. Porodične probleme rešavajte u hodu i ne dozvolite da se bilo šta gura pod tepih. Nova ljubav za mlađe. Budite oprezni u saobraćaju i konstruktivno usmeravajte energiju.

VODOLIJA

Merkur ima dobar upliv na vašu karijeru, posebno što je u lepom aspektu sa Venerom. Čini vas omiljenim u javnosti, popularnim, pod uslovom da se bavite umetnošću, glumom, pozorištem, televizijom, medijima, ili ste na neki drugi način kreativni. Izazovan aspekt Urana ukazuje na nestrpljivost, da ne podnosite odlaganja, suprostavljanja a ni ograničenja. Ipak, lako ćete prebroditi razlike u mišljenju, naročito u odnosu sa autoritetima ili starijim osobama. To se odnosi i na bračnog partnera. Preporuka je da izbegavate rasprave jer ćete samo tako sačuvati mir a i nerve. Nervoza.

RIBE

U ovom periodu ste zabrinuti za finansijsku situaciju ili kako da prebrodite krizu. Troškovi se gomilaju a vi nikako da uspostavite kontrolu. Neophodno je da odredite smer kretanja, da se ne oslanjate previše na druge, odnosno saradnike, ortake, udruženja. Razmišljajte u pravcu osamostaljivanja, inovacija, novih projekata. Jupiter, vaš vladar, je u izazovnom aspektu sa Suncem, što ukazuje na obilje ideja, ali je bitno da se fokusirate na nešto posebno, jer samo to donosi uspeh. Sreća vas prati u ljubavi. Partner vas podržava, pa se obratite njemu za savet. Relaksirajte se.

piše Vesna Lalić

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh