I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 3. do 10. februara

OVAN

U petak Venera započinje tranzit kroz vaš znak. Podstiče društvenost, želju za promenom, novim poznanstvima. U prvom planu su pitanja kulture, umetnosti, ispoljavanje kreativnosti i stvaralačkih moći. Bićete u prilici da zaključite važne poslovne dogovore, potpišete neki ugovor, ostvarite savez ili partnerstvo. Aspekt je povoljan i za rešavanje pravnih sporova, dobijanje konsultacija na tu temu i tajne susrete. U vama se bude strasti, potreba za avanturama, ako ste usamljeni, što je malo verovatno. Ljubav na prvi pogled. Sportski ste nastrojeni.

BIK

Venera, vaš vladar, menja znak u petak. Delovaće na polje tajni, podsvesti, aktivnosti koje se odvijaju daleko od očiju javnosti. Idealno za pisce, kreativce, stvaraoce, umetnike, muzičare, kompozitore… Neki će se posvetiti istraživačkom radu, analizama, tajnim naukama, ezoteriji, parapsihologiji ili lečenju. Kod većine će biti naglašena težnja ka komforu, hedonizmu, odmoru i opuštanju. Ako ste na rukovodećoj poziciji možda ćete raditi više nego obično. U ljubavi težite sigurnosti, pa je ovo period kada uživaju oni koji su u dugim i stabilnim vezama. Više spavajte.

BLIZANCI

Početkom nedelje Merkur, vaš vladar, menja znak. Njegov upliv će se osetiti u oblasti karijere i statusa. S obzirom da će biti u znaku svog pada, obratite pažnju na sve što je praktično. Aspekt je povoljan za bavljenje muzikom, stvaralaštvom, duhovnošću, pisanjem. Dolazi do izražaja vaša intuicija i sposobnost da učite apsorbujući znanje. Možda ćete delovati tajanstveno u komunikaciji, naročito u situacijama gde se suočavate sa tuđim neznanjem. Vikend je rezervisan za društvena okupljanja a biće prilike i za nova poznanstva, ljubav kroz prijateljstvo. Nervoza.

RAK

U nedelju je pun Mesec tako da je ovaj period obeležen usponom. Prvenstveno, kada je reč o zaradama, profitu i poslovima koje treba privesti kraju. Ambicije i društveni uspeh postižete uz pomoć ljudi koji su spremni da vas podrže u projektima od javnog značaja. Od petka se okrećete društvenom životu a biće i više sastanaka, konsultacija sa udruženjima, klubovima, strankama. Pregovori oko poslovne saradnje sa inostranstvom još uvek traju. Ako ste od onih koji žrtvuju emotivni život zbog karijere, krajnje je vreme da se zapitate da li je to ono što stvarno želite. Opustite se.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Dok je Sunce u opozitnom znaku imate sreće u javnim i partnerskim odnosima. Uglavnom, odlično se snalazite kada je reč o upravljanju tuđom imovinom, bankarskim poslovima, svemu što je povezano sa osiguranjem, porezima. Lep period za studente, sve koji se bave obrazovanjem, uživaju u višim sferama. Ako razmišljate o putovanju, sada je prilika da to i realizujete uz dogovor sa emotivnim partnerom. Možda vas privuče osoba koja je daleko ili je poslovno vezana za inostranstvo. Prilično ste aktivni ali pokušajte da konstruktivnije usmeravate energiju.

DEVICA

Merkur je promenio znak i sada deluje na oblast partnerstva. S obzirom da je u padu, neophodno je da više pažnje posvetite komunikaciji, kako verbalnoj, tako i pismenoj. Proveravajte dokumenta,račune, šta potpisujete jer ste skloni omaškama, konfuziji, zaboravljanju. Lako podležete spoljašnjim uticajima, pa je neophodno da se konsultujete sa bračnim partnerom ili osobom od poverenja. Obradovaće vas dobici i finansijski uspeh. Senzualnost se povećava a to ukazuje na uzbudljiv erotski i ljubavni period. Sklonost infekcijama.

VAGA

Venera, vaš vladar, menja znak u petak. Delovaće na polje javnosti i partnerskih odnosa. Doprinosi većoj popularnosti i boljem uspostavljanju odnosa sa okolinom. Možete uspešno rešavati pravne probleme, sve što je povezano sa sudstvom, ili obaviti konstruktivne razgovore sa klijentima. Verovatno ćete u ovom periodu obavljati više poslova ili biti angažovani na različitim stranama. Neki će se pozabaviti administrativnim i sekretarskim obavezama. Sreća vas prati u bračnim i porodičnim odnosima. Uravnotežen sentimentalan život za većinu. Vitalni ste.

ŠKORPIJA

U fazi ste kada vredno radite a očekujete brze rezultate. Ovih dana su aktuelni poslovni dogovori sa ženama ako ste u ulozi posrednika, savetnika, radite u zdravstvu i srodnim oblastima. Uspešan finansijski period za inženjere, mehaničare, sve koji se bave državnim poslovima, vojnim. Uopšte, sada ste skloni finansijskim špekulacijama, hazardu, rizičnim projektima, aktivnostima koje donose profit na način koji drugima nikada ne bi pao na pamet. Zaokupljeni ste vođenjem ljubavi, osvajanjem nečijeg srca. U dobroj ste kondiciji.

STRELAC

Trenutno ste razapeti na više strana. Zaokupljaju vas privatni poslovi ako se bavite nekretninama, poljoprivrednom, ekologijom, arheologijom i zanimanjima koja su povezana sa zemljom. Ovih dana vas je teško pronaći kod kuće, jer ste  konstantno u pokretu i često putujete. S druge strane, imate afiniteta prema sportu, obrazovanju, radu sa decom i omladinom. Venera je u polju kreativnosti i usmerava vas na umetnost, sve što je kreativno ali, pre svega, na ljubav. Neodoljivi ste za suprotni pol a moguća i nova ljubav. Ograničite unos slatkiša.

JARAC

Kod vas je naglasak na komunikaciji i kretanju. Prilično ste nemirni, kao da vas ne drži mesto. Biće dosta tajnih susreta,aktivnosti vezanih za istraživanje, dobijanje informacija. Merkur u polju komunikacija je povoljan za sekretarske, administrativne poslove, književni rad, novinarstvo, ako ste u ulozi reportera. Ipak, budite oprezni kada je reč o potpisivanju dokumenata i sklapanju novih ugovora. Tokom vikenda se možete posvetiti porodici i onima koje volite. Uživaćete u intimnom okruženju i poželeti da vas neko razmazi. Proverite rad bubrega.

VODOLIJA

Početkom nedelje Merkur napušta vaš znak i prelazi u polje novca. Donosi profit i brze zarade od komercijalnih poslova, ekonomije, trgovine, administracije, ali i obrazovanja, pisanja. Ovo je period kada uživate u razmeni mišljenja, učenju, kraćim putovanjima i novim poznanstvima. Od postizanja kompromisa zavisiće i uspeh u poslovnim dogovorima od kojih mnogo očekujete. Ako je bilo napetosti u odnosu između vas i emotivnog partnera, tokom vikenda uspostavljate harmoniju. Moguć zajednički put koji će vas još više zbližiti. Mislite pozitivno.

RIBE

Merkur tranzitira vašim znakom od ponedeljka. Stavlja akcenat na komunikaciju i samoizražavanje. Dobar položaj za pisce, umetnike, bibliotekare, naučnike, lekare… Izvesna su kraća putovanja, dogovori, uspostavljanje saradnje, naročito sa mladim ljudima. Krajem nedelje Venera napušta vas znak i prelazi u polje novca. Donosi poklone, honorarne prihode, uspeh u finansijama. Razrešiće se većina pravnih problema ili konflikata, ako ih je bilo. Tenzija između vas i emotivnog partnera slabi i sada se možete posvetiti jedno drugom na opušteniji način. Izbegavajte opijate.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh