I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 26. avgusta

OVAN

Mesec je početkom nedelje u vašem znaku. Deluje stimulativno i podstiče na veliko trošenje energije. Kako je i Mars, vaš vladar, u kući posla, imate sve adute u svojim rukama za postizanje značajnih rezultata u karijeri. Biće konstruktivnih odnosa, kako sa podređenima, tako i sa nadređenima. Uz dobru organizaciju i prilagođavanje različitim situacijama s lakoćom ćete završiti sve rutinske obaveze u predviđenom roku. Na emotivnom planu može biti iznenađenja, pod uslovom da ste slobodni i u potrazi za srodnom dušom. Ljubav kroz poslovne kontakte. Vodite računa o ishrani.

BIK

Venera u sredu menja znak, tako da će u narednom periodu uticati na kreativnost. Ako ste od onih koji imaju spretne ruke, eto prilike da vaši talenti dođu do izražaja. To može biti vajanje, slikanje, šivenje, bavljenje modom, detaljima, kuvanjem, ali i sportskim aktivnostima. Sve što je vezano za zabavu, aktivnosti koje vam donose zadovoljstvo, izvlačiće na površinu ono najbolje što imate drugima da ponudite. Zanimljiv aspekt sa Marsom podstiče strastvenost, tako da će se intezivirati odnosi sa suprotnim polom a biće i novih avantura. Sklonost upalama reproduktivnih organa.

BLIZANCI

Ove nedelje dominira pozitivan aspekt Merkura sa  Jupiterom, pomaže u javnoj afirmaciji i odobravanju od strane autoriteta. Uživaćete u konstruktivnim odnosima sa strancima, i ljudima koji su vam naročito naklonjeni. Uspeh je zagarantovan u finansijskim transakcijama i uspostavljanju dugoročnih poslovnih ugovora.Većina poslova može biti povezana sa kraćim putovanjima , razmenom informacija. Kako se bude bližio kraj nedelje više pažnje ćete posvećivati porodici, deci i bračnom partneru. Neki će se prepustiti iskušenjima i čarima novog. Nemir.

RAK

Ovih dana stižu lepe vesti kada je reč o novcu, prihodima. Ono u šta ste ulagali donosi rezultate izvan vaših očekivanja. Druga polovina nedelje je rezervisana za poslovne dogovore, susrete, kraća putovanja. Uživaćete u raznolikosti, aktivnostima koje podrazumevaju snalažljivost, brzinu ali i praktičnost. Odlično za trgovce, ekonomiste, administratore, diplomate. Ipak, povedite računa o kritičnosti, i budite tolerantniji prema neistomišljenicima. Spojićete lepo i korisno, odnosno putovanja i romantične susrete. Izbegavajte nadmudrivanje sa emotivnim partnerom. Pažljivo u saobraćaju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

U petak Sunce napušta vaš znak. U narednom periodu deluje na oblast prihoda i materijalnu stabilnost.Praktično, sada ubirete plodove onoga što ste inicirali, započeli ili radili dok ste bili pod njegovim uplivom. Konstruktivni razgovori sa važnim ljudima ili strancima doneće satisfakciju o kojoj ste sanjali. Biće prilike za nova ulaganja, investicije a možda i troškarenje na koje niste računali. Uglavnom na zadovoljstva, izlaske sa onima koje volite. Ako ste se fokusirali na osvajanje osobe koja vam izmiče već neko vreme, sada je prilika da popravite  utisak. Sijate!

DEVICA

Ove nedelje Sunce i Venera tranzitiraju vašim znakom, što će doneti puno topline i vedrine u svakodnevni život. Dakle, imate stelijum planeta, odnosno, raspolažete energijom koju samo treba usmeriti u željenom pravcu. Idealno za javne odnose, sticanje prednosti nad rivalima, ili dobijanje priznanja ako ste u ulozi autoriteta. Na neki način ćete se pokrenuti , ako ste do sada tapkali u mestu ,ili ostvariti poslovnu saradnju od koje mnogo očekujete. Prilično ste strastveni i osvajački raspoloženi, pa su avanture i ljubavi na prvi pogled neminovne. U dobroj ste kondiciji.

VAGA

Prva polovina nedelje je rezervisana za javne odnose, dogovore sa poslovnim partnerima ako ste sa nekim u ortakluku. Većina planeta deluje na vaše polje podsvesti, tajni, svega što je skriveno. Takav raspored može biti zanimljiv za udaljavanje od svakodnevnice, za odmor, rekreaciju, ali i ozbiljnije studiranje, istraživački rad. Možda ćete se baviti rešavanjem neuobičajenih problema, a nije isključeno ni da će vas odbijati trivijalne teme. Odličan period za finansije i dobitke. Najzad se ozbiljno posvećujete emotivnom partneru, i planovima vezanim za budućnost. Relaksirajte se.

ŠKORPIJA

Vest o većem dobitku biće kao melem za vaše srce. Naravno, ako poslujete sa inostranstvom, bavite se krupnijim biznisom ili ste na nekoj važnoj državnoj funkciji. Druga polovina nedelje je prepuna susreta, sastanaka, posvećivanja timskom radu i delovanju. Sada je prilika da se više pozabavite strategijom, sitnijim detaljima ili širenju svog uticaja. Možete se osloniti na prijatelje, ili osobu koja je bezbroj puta dokazala svoju lojalnost. Pravi ste majstor u zavođenju, i nema te prepreke koja će vas obeshrabriti u osvajanju cilja. Nova ljubav. U dobroj ste formi.

STRELAC

Jupiter je u odličnom aspektu sa Merkurom, što doprinosi  dobrom rasuđivanju i konstruktivnom delovanju. Odličan aspekt za dobitke, naročito ako u nešto investirate. Takođe za finansijske špekulacije, komercijalne poduhvate ili operacije sa nekretninama. Pre svega, imaćete uspeha u svim poslovima sa inostranstvom, ali i svemu što je novo. Druga polovina nedelje donosi mnoštvo obaveza i dosta kretanja. Promene će se osetiti i na emotivnom planu. Možda će vas okupiranost karijerom udaljiti od porodice ili drage osobe. Bavite se sportom.

JARAC

Najzad postižete konstruktivan dogovor ili poslovnu saradnju. Većina planeta deluje na polje finansija, što je povoljno za unapređenje statusa. Izvestan je poverljiv razgovor, ili ćete biti u prilici da na diskretan način ostvarite sve ono što priželjkujete. Podržaće vas neko na visokom položaju, ili ćete biti u situaciji da proširite saradnju sa stranom kompanijom. Neki će se pozabaviti rešavanjem pitanja oko nekretnina, zakupa, osiguranja i slično. Komunikacija sa bračnim partnerom je na zavidnom nivou. Mlađi su skloni strastvenim avanturama. Vitalnost raste.

VODOLIJA

Prva polovina nedelje je prilično zanimljiva, ako se bavite javnim poslovima ili ste u nekom ortakluku. Postizanje kompromisa biće od presudne važnosti u većini dogovora. Potrudite se da održite balans sa potencijalnim saradnicima, jer od toga zavisi ostvarenje projekta. Druga polovina nedelje podrazumeva angažman oko praktičnih stvari, i svega što je vezano za finansije, ulaganja, privlačenje sponzora. Na istim ste talasnim dužinama sa emotivnim partnerom. Biće prilike za neko zajedničko putovanje, ili druženje sa prijateljima. Opustite se.

RIBE

Ovih dana novac samo pristiže, i to u velikim količinama. Naravno ako ste zaposleni u nekoj značajnoj, stranoj kompaniji, poslujete sa inostranstvom ili se bavite privatnim biznisom. Mogući su pozivi za saradnju, putovanja, učešće na takmičenjima, konferencijama, predavanjima, simpozijumima. Većina planeta deluje na oblast javnih i partnerskih odnosa, i obezbeđuje popularnost. Na privatnom planu će biti dosta uzbuđenja, pod uslovom da imate nerešen status, ili ste u potrazi za srodnom dušom. U dobroj ste kondiciji.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh