I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 18. do 25. februara

OVAN

Ova nedelja je izuzetno povoljna za ostvarenje ambicija i planova koji podrazumevaju brzo delovanje. Mars je u lepom aspektu sa Suncem, što možete iskoristiti za obavljanje pregovora sa autoritetima, moćnim ljudima. Takođe, za poslovne transakcije i sve što se odnosi na finansije. Ako je bilo komplikovanih situacija, računajte na dobar ishod, posebno ako se bavite politikom, vojnim zanimanjem, ili ste u ulozi šefa, nadređenog. Okupiranost poslovima donekle vas udaljava od porodice i emotivnog partnera. Smanjite obaveze i više se posvetite onima koje volite. Puni ste energije.

BIK

Zanimljivi aspekti koje Venera gradi tokom ovog perioda podstiču entuzijazam  i društvenost. Imate mnogo želja koje se lako mogu ostvariti ako ste usmereni na lepotu, muziku, umetnost i stvaralaštvo. Naklonjeni ste putovanjima, trošenju novca ali i promeni zanimanja. Na neki način ste u raskoraku sa sobom jer s jedne strane naginjete slobodi, idealizmu, a sa druge, selektivnosti i štedljivosti. To se najviše ispoljava kroz odnose sa drugima. Neki se vezuju za starijeg partnera, dok će mlađi maštati o idealnoj ljubavi. Problemi sa kostima ili zglobovima.

BLIZANCI

Trenutno ste usmereni na karijeru i status. Merkur je u povoljnim aspektima i utiče na sve što ima veze sa naukom, umetnošću i kreativnim delatnostima. Možete skrenuti pažnju javnosti ako se bavite politikom ili nekim javnim poslom. Protežiraće vas starije osobe u dugoročnim projektima ili komercijalnim poslovima. To podrazumeva, pored verbalne, i finansijsku podršku. Biće poslovnih putovanja i novih poznanstava. Prilično ste rasterećeni i bezbrižni kada je reč o emotivnim odnosima. Izbegavajte dvostruke veze i afere na radnom mestu. Sklonost infekcijama i alergijama.

RAK

U utorak je pun Mesec koji deluje na vaše polje komunikacija i kraćih putovanja. U prvom planu su susreti i dogovori sa bliskom rodbinom, ženama. Odličan aspekt za studiranje ili dobijanje pomoći, podrške ,kada je reč o znanju, informacijama, papirologiji. Možda ste na nekoj vrsti prekretnice, kada je reč o karijeri, ili razmišljate o korenitim promenama. Druga polovina nedelje je povoljna za donošenje zaključaka i iniciranje novih projekata. Za sada, balansirate između razuma i osećanja. Stavite tačku na prošlost ako čeznete za ljubavlju. Obratite pažnju na ishranu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

LAV

Sunce, vaš vladar, menja znak od utorka. U narednom periodu deluje na oblast finansija. To znači uspeh u finansijskim operacijama, poslovima koji imaju veze sa bankama, osiguravajućim društvima. Možda ćete biti u prilici da raspolažete tuđom imovinom, nasleđem, dobijete kredit, veću svotu novca preko partnera. Dobri aspekti sa Uranom i Marsom povećavaju šanse za uspeh u rizičnim poduhvatima i sprovođenju novih planova. Širite krug prijatelja, a zainteresovani ste i za promene na sentimentalnom planu. Ipak, stare veze nije lako raskinuti. Imunitet je sve bolji.

DEVICA

U utorak je pun Mesec u vašem znaku. Možda ćete zaokružiti jednu fazu svog života ili dostići kulminaciju u važnom projektu. Kako je i vaš vladar u kući partnerstva, u situaciji ste razrešavanja konflikata ili problema u ortaklucima, udruživanju. Mnogo toga zavisi od dogovora, postizanja ili potpisivanja sporazuma a ovih dana ste u mogućnosti da sve to uspešno privedete kraju. Biće važnih konsultacija, kako sa saradnicima, tako i sa bračnim partnerom. Na pragu ste da se strastveno zaljubite i ostavite prošlost za sobom. Umor i pospanost.

VAGA

Prilično ste aktivni na radnom mestu. Ipak, ovo je period koji u prvi plan ističe privatnike, zanatlije, sve koji nešto obavljaju kod kuće. Možda ste zainteresovani za poboljašanje uslova življenja, ili nešto renovirate, bavite se nasleđem, kupovinom ili prodajom nekretnina, zemljišta, davanjem u zakup određenih prostorija, sala, butika i slično. S druge strane, odlično se snalazite u organizaciji poslova, trgovačkim poduhvatima. Venera krajem nedelje ulazi u aspekt sa Plutonom što će u mnogima probuditi strastvenost i magičnu privlačnost. Imate moć regeneracije.

ŠKORPIJA

Sada ste u izuzetno povoljnom i zanimljivom periodu. Mars je u lepom aspektu sa Suncem i podstiče vitalnost, čini vas odvažnim, punim inicijative. Spremni ste na sklapanje novih prijateljstava, poznanstava, ambiciozni, željni avantura. Konstantno tragate za nečim novim, za korenitim promenama, a to često podrazumeva i putovanja. Vaša energičnost magnetski privlači ljude koji su na istoj talasnoj dužini sa vama. To se odnosi i na suprotni pol, tako da vašem šarmu retko ko može odoleti. Strastveni susret na putu. U odličnoj ste formi.

STRELAC

Pun Mesec deluje na oblast karijere, pa ste u prilici da početkom nedelje ostvarite ambicije. U tome imate podršku autoriteta ili neke žene, javnosti ako zavisite od medija. Većina planeta usmerava na privatnost ili porodični biznis. Mars ukazuje na prilično dinamičan period ako se bavite zanatstvom. Biće šansi za uvećanje prihoda, naročito u drugoj polovini nedelje. Ipak, vodite računa o mogućim rizicima ako se upuštate u nešto novo. Većina je privržena porodici ili je ovo period kada najviše boravite u kući. Kao da čekate da se nešto desi, ako ste slobodni. Rekreirajte se.

JARAC

Kad je reč o poslu, držite konce u svojim rukama. Polako se oslobađate svega što vas je u prošlosti sputavalo i hrabro krećete u megalomanske projekte. Naglašeno je polje komunikacija i kraćih putovanja. Odličan period za kontakte, dogovore, učenje, studiranje, razmenu mišljenja, pisanje, istraživanje. Biće tajnih susreta ili primanja informacija koje nisu dostupne javnosti, a mogu biti od važnosti za ostvarenje ambicija. Ako ste do sada bili slobodni, sledi prekretnica u ljubavi. Neko će vas oboriti s nogu. Energija je na zavidnom nivou.

VODOLIJA

Sunce napušta vaš znak od utorka i prelazi u polje novca. Tako će fokus biti na zaradama, poslovima i materijalnoj sigurnosti. Možda ćete se upustiti u finansijske transakcije, investicije ili nove projekte koji podrazumevaju veći stepen rizika. Bitno je da osmislite strategiju poslovanja i pažljivo birate saradnike, jer od toga zavisi uspeh. Ako se bavite privatnim biznisom, mnogo toga zavisi od dogovora sa ukućanima ili bračnim partnerom. Biće pomaka na emotivnom planu, ako ste se do sada dvoumili. Tajni ljubavni susreti. Opustite se.

RIBE

Od utorka je Sunce u vašem znaku. Ukazuje na veći stepen sigurnosti, ekstravertnosti, spontanosti. Možete ovaj period iskoristiti za ispoljavanje stvaralačkog talenta, za organizaciju poslova i širenje poslovnog uticaja. U svakom slučaju, biće zanimljivih susreta, primanja i davanja informacija, kraćih putovanja. Kako je pun Mesec u opozitnom znaku, privodite kraju određen projekat ili dogovor od kojeg puno očekujete u budućnosti. Ako ste od nedavno u emotivnoj vezi, produbićete odnos, a to znači i raskid sa prošlošću. Posvetite pažnju meditaciji.

Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh