I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Horoskop

Nedeljni horoskop za period od 14. do 21. septembra

OVAN

U ovom periodu, kada je aktuelno retrogardno kretanje Marsa, obratite pažnju na koji način trošite mentalnu energiju. Izazovan aspekt sa Merkurom podrazumeva češće rasprave, borbu mišljenja, sučeljavanje sa oponentima, impulsivnost. Problem može biti fokusiranje na bitne stvari, odnosno, dešavaće se da trčite od jedne aktivnosti do druge, ili od situacije do situacije. Postizanje kompromisa je najbolje rešenje a sada je prilika da to usavršite. Na ljubavnom planu ste prilično uspešni i gotovo neodoljivi kada vam to odgovara. Napetost i iscrpljenost se oslobađaju relaksacijom.

BIK

Početkom nedelje je povoljan period za društvene poslove, sklapanje veza, uživanje ali i pridobijanje naklonosti. Pre svega od strane žena koje mogu imati ključnu ulogu u napredovanju ili finansijskom uspehu. Obratite pažnju na komunikaciju sa podređenima, ili poslovnim saradnicima, ako se bavite privatnim biznisom. Takođe, na administraciju, papirologiju, šta potpisujete ako sklapate nove ugovore. Venera u izazovnom aspektu sa Uranom ukazuje na stresne situacije na emotivnom planu ili iznenadne susrete, raskide. Proverite rad hormona.

BLIZANCI

Iako ste izuzetno fleksibilni, vešti u komunikaciji, izazovan aspekt Merkura sa Jupiterom upozorava na opreznost. Posebno ako se bavite javnim poslovima, propagandnom, marketingom, politikom ili ste deo tima, stranke, u nekom ortakluku. Neki će provoditi dosta vremena na sastancima a to vas može dodatno iritirati zbog teškog postizanja kompromisa. Pazite na svoje reči, uredno vodite prepisku, u slučaju zakonskih provera. Prepustite se čarima ljubavi, više izlazite, putujte sa partnerom jer će vas to, itekako, osnažiti. Ograničite obaveze ako se osećate sputano.

RAK

U četvrtak je mlad Mesec koji deluje na vaše polje komunikacija. Mogu se intezivirati odnosi, pre svega, sa bližom okolinom, rodbinom, braćom, sestrama. Možda započnete neki posao ili zajednički projekat koji već duže vreme planirate. Prate vas oscilacije na finansijskom planu, ali nemate razloga za brigu jer su prihodi konstantni. Izbegavajte uplitanje u rizične aktivnosti i sve što nije dovoljno provereno. Možda ćete povremeno imati utisak da ste razapeti između porodice, posla, obaveza. Mlađi će uživati u izlascima, flertu. Sporiji metabolizam.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

LAV

Početkom nedelje je Mesec u vašem znaku. Kako je u dobrom aspektu sa Venerom, sve ćete raditi sa stilom i entuzijazmom. Odličan aspekt za autoritete, sve koji se bave organizacijom poslova, ali pre svega stvaralaštvom. Privlačićete druge, pa je ovo  prilika da se istaknete ako se bavite glumom, umetnošću, nekim vidom zabave ili marketingom. Iznenađenja su uvek moguća, kao i novi vidovi saradnje ili zaokret u karijeri. Skloni ste promenama, kako u svakodnevnom životu, tako i u ljubavi. Dobro razmislite šta želite. Ako ste umorni, neispavani, relaksirajte se.

DEVICA

U četvrtak je mlad Mesec u vašem znaku. Ukazuje na povoljan period za početke, poboljšanje radnih uslova ili ćete biti u pregovorima sa autoritetima oko aktuelnih tema. Ipak, izazovan aspekt sa Neptunom ukazuje na pojačanu emotivnost zbog promena ili raskoraka između želja i mogućnosti. Kao da sumnjate u odluke ili ste nestrpljivi da odmah vidite rezultate svojih napora. U svakom slučaju, aspekti su prolazni i  nema razloga za brigu. Ne dozvoljavate da se drugi upliću u vaš emotivni život, niti otkrivate ljubavne tajne. Prilično ste napeti ali to možete lako rešiti opuštanjem.

VAGA

Kao da vam je dosadilo da drugima objašnjavate ono što je očigledno ili ste okruženi osobama sa kojima niste na istim talasnim dužinama. Mars u opozitnom znaku podrazumeva konstantno sučeljavanje sa opozicijom, neistomišljenicima ili borbu za pravdu. Neki će se pozabaviti strategijom poslovanja, rukovođenjem, rešavanjem zakonskih problema. Venera u izazovnom aspektu sa Uranom ukazuje na promene u partnerstvu. Svesni ste da vraćanje u prošlost ili obnavljanje starih ljubavi nema naročitog smisla. Zanimljivo poznanstvo ako ste slobodni. Proverite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Pomalo ste frustrirani poslovnom situacijom. Posla ima preko glave a vas privlači nešto drugo. Nikako da se uskladite sa saradnicima, podređenima, kao da ste konstantno u raskoraku. Venera ima lep upliv na karijeru, javne odnose, popularnost. Kako je u izazovnom aspektu sa Uranom, mogući su preokreti, iznenađenja ili ćete i sami težiti neočekivanim odlukama. Skloni ste tajnim pregovorima, planovima. Zapostavili ste emotivni život na račun karijere. Slobodni mogu ostvariti romantičnu vezu kroz poslovni kontakt. Vežbe disanja su odlične za smirivanje napetosti.

STRELAC

Direktno kretanje Jupitera, vašeg vladara, podrazumeva olakšanje u oblasti finansija i materijalne sigurnosti. Ipak, ova nedelja podrazumeva opreznost u donošenju odluka, povlačenju određenih poteza, zbog izazovnog aspekta sa Merkurom. Radi se o brzom aspektu, koji ne morate osetiti, ali sredinom nedelje nije isključen razgovor koji će razbiti izvesne iluzije ili sumnje koje ste imali. Ako ste nesigurni, sačekajte da sve prođe. Potrudite se da poboljšate komunikaciju sa emotivnim partnerom. Ljubav na putu ako ste slobodni. Više spavajte.

JARAC

U ovom periodu obavljate mnoštvo razgovora, susreta. Usaglašavanje sa najrazličitim ljudima nije jednostavno, ali ste, donekle, ovladali veštinom diplomatije. Iako će vas neki oponentni iritirati, uspećete da obavite važne pregovore, konsultacije i zadobijete poverenje na najvišem vrhu. Ako se bavite privatnim biznisom, potražite savet pravnog lica ili nekog iskusnijeg u rešavanju nagomilanih problema. Porodične obaveze su prilično velike ali podrška emotivnog partnera ne izostaje. Nova ljubav za mlađe. Konstruktivno usmeravajte energiju.

VODOLIJA

Trenutno ste usmereni na karijeru, putovanja, transport i prikupljanje informacija o mnogim temama. Možda će vas iritirati vesti koje pristižu a odnose se na papirologiju, zakonske procedure, obaveze, dokumentaciju, vize, pasoše… Proveravajte sve što potpisujete, račune, knjigovodstvo ali i šta javno izjavljujete. Prilično ste popularni u javnosti i lako ostvarujete nova poznanstva. Venera ima lep upliv na bračne i emotivne odnose. Slobodni su u prilici da kroz prijateljstvo ostvare romantične snove. Proveravajte ispravnost vozila i pažljivo u saobraćaju.

RIBE

U četvrtak je mlad Mesec u opozitnom znaku. U izazovnom aspektu je sa Neptunom, vašim vladarem. Čini vas posebno osetljivim na utisak koji ostavljate u javnosti. S druge strane, izbegavajte sumnjive veze, naročito sa problematičnim osobama. To se odnosi i na sklapanje neobičnih, rizičnih sporazuma, tajnih ortakluka, partnerstva koja nisu dovoljno definisana. Finansijski ugovori mogu biti kamen spoticanja, pod uslovom da se oslanjate na poslovne partnere. U odnosu sa dragom osobom je sve romantičnije i glamuroznije nego obično. Problemi sa snom.

piše Vesna Lalić

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh