I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

Na 23. rođendan kompanije „Gomex“: Želja nam je da prerastemo u nacionalni trgovački lanac

Kompanija „Gomex“ koja danas zapošljava oko 1.800 radnika, ovog vikenda proslavlja svoj 23. rođendan. Rođendanska atmosfera prisutna je u svim maloprodajnim objektima ovog trgovinskog lanca.

Povodom proslave, kompanija „Gomex“ pripremila je mnogobrojne popuste i poklone za svakog kupca. U objektu „Total“, brojni partneri i saradnici ove kompanije rado su se odazvali pozivu da učestvuju u rođendanskoj proslavi promocijama i popustima. Oni su takođe obezbedili prigodne poklone, koje su delili uz kupovinu određenih artikala.

-Naša kompanija je počela sa radom sada već davne 1995. godine, sa tri zaposlena radnika. Sada smo kompanija koja ima blizu 173 maloprodajnih objekata, i pokrivamo teritoriju Vojvodine, Beograda i Mačve. Dvadest tri godine je puno i kada samo izgovorite, a kamoli kada radite u jednom tako ozbiljnom delu privrede koji se zove trgovina. Naša kompanija je tokom ovih godina išla isključivo linijom uspeha, linijom koja se penje, i mi, sve ono što zacrtamo, uradimo i ispunimo. Svemu ovome u prilog govori period našeg postojanja, a naravno najveću zahvalnost dugujemo potrošačima, bez kojih ne bi bilo ni nas. Tokom ove dvadeset tri godine, uspeli smo da više od devedeset devet posto ideja, sugestija i kritika naših potrošača, implementiramo u naš rad. S ponosom ću naglasiti da smo mi jedini „rođendanac“ , koji za svoj rođendan ne prima poklone, već ih deli, istakao je marketing menadžer kompanije „ Gomex“ Nedeljko Golušin.

Želja kompanije je da do kraja 2018. godine „Gomex“ preraste u nacionalni trgovački lanac. Prema rečima predstavnika kompanij, svi uslovi za to su ispunjeni, i sigurni su da će taj plan biti ostvaren. Do kraja godine očekuje se i otvaranje objekata u centralnoj Srbiji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh