I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Zdravlje

Popusti do 30 % u kozmetičkom salonu „Beauty line“

Tokom hladnih i vetrovitih zimskih dana Vaša koža je izložena raznim negativnim vremenskim uticajima, koji mogu dovesti do njenog isušivanja, ljuspanja, pucanja i iritacije. To su razlozi, zbog kojih je u zimskom periodu neophodna dodatna i pravilna nega kože, kako biste je održali vlažnom, mekom i glatkom.

Bjuti lajn 1

Jedna od osnovnih funkcija kože jeste njena barijerna uloga, koja sprečava gubitak tečnosti sa površine tela. Tu barijeru čine masnoće, koje formiraju zaštitni lipidni film na površini kože. Hladan zimski vazduh je suv, smanjuje se količina prirodnih masnoća, te sa površine kože isparava veća količina tečnosti, a zimski vetrovi još dodatno isušuju i oštećuju kožu.

Predstavljamo vam hydradvance tretman, koji je nastao napretkom tehnoloških otkrića u nauci GENA. Ovaj program GENerisanja obezbeđuje neuporedivu moć hidratacije sa odmah vidljivim,trajnim efektom. Sothys-ov patent, boletus extrakt gljive, deluje na dva ključna mehanizma hidratacije: prenos vode od derma do epiderma i na barijernu funkciju, odnosno jačanje površinskog sloja, kako bi se ograničio gubitak vlage ciljani tretman neuporedive hidrirajuće snage sa trenutnim i produženim dejstvom, preporučuje se u seriji od 3 tretmana.

PerSu marketi

Kozmetički salon “Beauty Line”, povodom predstojećih praznika, u periodu od 20. decembra 2014. do 10. januara 2015. nudi popust:

– 10% na izlivanje, nadogradnju i ojačavanje noktiju,

– 20% na tretmane lica i depilaciju,

– 30% na estetski pedikir

          Radno vreme tokom praznika

31.12. odd 9 – 17 h.

1. i 2. januara salon ne radi

6.1. od 9 – 17 h

7.1. salon ne radi

Od 8.1. „Beauty line“ će imati redovno radno vreme,radnim danima od 9 – 20 i subotom od 9 – 13 h.

Bjuti lajn 2

Takođe, u ponudi imamo preparate za kućnu negu lica, kao i poklon vaučere sa uslugama koje Vi odaberete kao poklon dragim osobama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bjuti lajn 3

Kozmetički salon Beauty Line možete posetiti u ulici Koče Kolarova 21, u Zrenajninu, pozvati na broj telefona 065/535-9220 ili posetiti facebook stranicu.

Bjuti lajn 2

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh