I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Besplatan pregled sumnjivih mladeža 16. maja

Građani Zrenjanina moći će 16. maja da obave pregled sumnjivih mladeža bez uputa i besplatno u Specijalističkoj poliklinici Opšte bolnice Zrenjanin, na šalteru 11. Povod je Evropski dan borbe protiv melanoma – Euromelanoma day.

pregled-mladeza

Zakazivanje pregleda vrši se putem besplatne telefonske linije na broj: 0800/222 888 u periodu 9.05 – 11.05.2015. od 8-20h. Za pregled je potrebna samo overena zdravstvena knjižica.

-Građani koji ne stignu da se prijave ne treba da brinu, jer se ovakvi pregledi vrše svakodnevno uz uput, rkeli su u zrenjaninskoj bolnici.

I Taxi Zrenjanin

Euromelanoma je panevropska kampanja prevencije raka kože koja ima za cilj da svima pruži informacije o prevenciji, ranoj dijagnostici i lečenju raka kože. Započeta u Belgiji 1999. godine, ova kampanja se proširila na 29 zemalja. Srbija je u ovu akciju uključena od 2008. godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Medijska kampanja Euromelanoma 2016 usmerena je ove godine na edukaciju građana o bezbednom boravku na suncu. Moto kampanje je “Sunce sija svuda, ne samo na plaži”kojom se skreće pažnja da se od štetnog UV zračenja treba štititi i tokom boravka u gradu, na sportskim aktivnostima, tokom bavljenja poljoprivredom i baštovanstvom. Sunce je svuda oko nas, a odeća, šešir, naočare za sunce, nanošenje krema na otkrivene delove tela i izbegavanje boravka na direktnom suncu kada je njegovo zračenje najintenzivnije, smanjiće rizik od oštećenja kože i očiju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh