I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Vetar prija kitte surferima, uživanje i dalje traje na Belom jezeru (VIDEO)

Neuobičajeno toplo vreme za ovo doba godine i dalje  mami na otvoreno sve ljubitelje prirode, a omogućava i većini sportista da umesto u halama svoje pripreme obavljaju na svežem vazduhu.

Tako smo  tokom ove subote južno od grada zatekli nekolicinu „adrenalinskih“ sportista kako uživaju u, za naše prilike još uvek neobičnom i nepoznatom sportu, kitte surfingu, odnosno surfovanju pomoću zmaja.

foto: Ksenija Đogo Roljić

Fordomanija

Pre otprilike pola godine oni su zahvaljujući instruktoru Dragu Grubniću koji je slučajno otkrio ove vodene površine i utvrdio da su idealne za ovaj sport, prvi put „zajedrili“, a dobra vest proširila se celom „surferskom“ zajednicom“ te je ova lokacija postala veoma popularna.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovu lokaciju posetili su tokom prethodnih meseci mnogi surferi, što zmajem, a što na dasci iz cele Srbije i nekolicina iz inostranstva koja je na razne načine čula za ovo mesto. Tako su i mnogi koji nisu imali vremena ili novaca da u ovim sportovima uživaju na moru ovde mogli da uživaju jednako kao i da su otputovali na neku egzotičnu lokaciju.

Još uvek nije poznato da li će ova lokacija i aktivnost ući u ozbiljniju i svakako atraktivnu turističku ponudu grada jer volja postoji i potencijali su svakako ogromni ali i ne zavise samo od nekolicine zaljubljenika. Pogledajte video priču koju smo nedavno zabeležili:

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh