I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Uživajte u fudbalu legendi, decu obradujte slatkišem (VIDEO)

Tradicionalni Zimski turnir u malom fudbalu, koji se ove godine igra po šesti put ulazi u završnu fazu. U nedelju 14. januara na programu je finalni dan.

Na turniru je odigrano blizu 100 utakmica, uz učešće 56 ekipa, sa blizu 600 igrača, uz veliki broj, što posebno raduje mladih snaga koji predstavljaju perspektivu našeg fudbala. Prosek pogodaka po utakmici je više od 4, a  dodeljen je jedan jedini crveni karton, pa neka to bude dovoljan komentar o fair playu i kulturi učesnika ovog turnira – kaže Ivan Mikalački iz organizacionog odbora.

Za finalni dan najavljen je i poseban humanitarni meč “Za osmeh više” koji će se odigrati pre finalne utakmice. Biće to pravi spektakl za ljubitelje „petoparca“ jer će na teren istrčati legende nekadašnjeg velikog „Proletera“ i ekipa „Žandarmerija“.   Utakmica će biti odigrana  14. januara, oko 20 časova, pre finalne utakmice u seniorskoj konkurenciji, koja je na programu u 21 čas. Cilj humanitarne akcije je da svi koji dođu na  meč  ponesu neki industrijski upakovan slatkiš i doniraju ga na označenim pultovima Crvenog krsta. Od slatkiša će se napraviti paketići, koji će biti uručeni deci iz različitih ugroženih kategorija stanovništva, a procene Crvenog krsta je da takve dece u gradu ima oko 200 – kaže Aleksandra Tanasijević sekretarka ove organizacije.

Fordomanija

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh