I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Studenti nizom manifestacija i modnom revijom obeležili svoj dan (VIDEO)

Nizom manifestacija i završnom svečanošću u Studentskom domu „Mihajlo Predić dr Miša“ studenti stanari ovog doma i sve njihove kolege i prijatelji obeležili su Dan studenata.

Tokom nekoliko prethodnih nedelja po uhodanoj tradiciji organizovani su turniri u fudbalu, košarci, odbojci, stonom tenisu, šahu, pikadu. Na završnoj svečanosti podeljene su diplome i medalje najboljim ekipama i pojedincima, a uz pomenute discipline proglašeni su i najbolji i najbolje u fitnesu. Ove godine na inicijativu samih studenata otvorena je i spomen soba, nazvana „spomenar“ soba.

Modnom revijom predstavili su se studenti tekstilnog smera, mlade kreatorke i kreatori Kristina Rajković, Miloš Vujić, Ružica Popov te Dunja Kaćanski koja je prikazala nešto potpuno novo, kreacije marama dizajniranih specijalno za pse.

I Taxi Zrenjanin

– Zahvaljujem se svim organizacija, pojedincima i ustanovama koje pomažu naš život, rad i standard u okviru ovog doma, fakulteta i visoke škole. Smatramo da su nam standard i uslovi na dobrom nivou, a problem koji i dalje ističemo jeste nedostatak studentske menze – kaže Dragan Lazić student TF „Mihajlo Pupin“ i jedan od organizatora manifestacije.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ljudi koji organizuju kako ovu manifestaciju tako i sve ostale aspekte studentskog života zaista deluju kao jedna velika složna porodica i ja kao direktor mogu samo da im od srca čestitam. Koliko je njihov rad prepoznat govori i činjenica da se sve veći broj organizacija i privatnih firmi uključuje kako bi pomoglo njihove napore u poboljšanju života i standarda – kaže Tanja Dulović direktorka studentskog doma.

– Populacija mladih i posebno studenata su pokretačka snaga našeg grada i društva. Gradska uprava će se i dalje truditi da u okviru svojih nadležnosti i mogućnosti pomogne naše akademce. Jedna od takvih mera su i stipendije, programi stručne prakse. Trudićemo da i dalje izlazimo u susret svim njihovim potrebama – istakao je Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

Svečanosti su prisustvovali i čelnici gradkse uprave, Srednjebanatskog okruga, Vojske Srbije i drugih ustanova i organizacija koje na bilo koji način pomažu i podržavaju rad i život studenata.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh