I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Kultura

Srđan Olman nasmejao Zrenjanince do suza (VIDEO)

Veče Stand up komedije broj 1, jednostavan je naziv nastupa ispunjenog duhovitostima, humorom i zaraznim smehom kojim su se Zrenjanincima u Vinyl Basic Cafeu predstavili Vladimir Grbić, Nebojša Grujić i centralna ličnost večeri Srđan Olman.

Ništa manje zabavan i duhovit bio je i najavljivač Srđan Slijepčević, naš zrenjaninac, koji već neko vreme takođe uspešno plovi stand up vodama.

Pomenuti trojac u svojim nastupima našalio se na razne teme: od politike što je u našem vremenu hteli ne-hteli neizbežno, univerzalni muško – ženski odnosi, pa do međusobnog zadirikivanja (roasting: u slobodnom prevodu prženje, u slengu „loženje“) kao i do neposredne komunikacije sa publikom. Ako je verovati pomenutim zabavljačima  Vladimiru Grbiću ovo je bio prvi nastup u životu, Nebojša Grujić takođe je praktično na početku karijere i još je „nevin“, dok je Olman kojeg smo upoznali još u Pinkovoj audiciji, hipohondar.  Da li su ovo istinite činjenice ili samo podloga za dobro zezanje, kako na svoj tako i na tuđ račun,  sa ovim veseljacima posle večeri ispunjene smehom do suza ostaje nepoznanica, a možda i manje važno.

PerSu marketi

Srđan Olman je dugih 8 godina svakoga dana lagao svoje Subotičane, a onda je odlučio da se više ne bavi novinarstvom. Stand up komedijom je počeo da se bavi slučajno baš kao što je i došao na ovaj svet. Prva slučajnost traje tri godine, a druga već trideset. S obzirom na to da mu, kako on kaže, “ dobro ide” planira još dugo da istraje u pomenutim slučajnostima. Za njega su njegovi nastupi potencijalni ljubavni sastanci, jer publika ima priliku da čuje njegove stavove na različite životne teme, između ostalog i teme o ( kako bi ovu uopšte i prekočili)  muško ženskim odnosima. Imao je preko 300 nastupa širom Ex Yu i nijedan uspešan ljubavni sastanak. Ono po čemu je možda specifičan, osim nemačkog prezimena, jeste da ne podržava ideju držanja životinja u stanu ili kući. Plaši se mačaka i istrajan je u stavu da bi pre držao taoca, nego bilo koju životinju u stanu (o ribicama bi eventualno razmislio). 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh