I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Sport

Šaljivim turnirom u još jednu ozbiljnu sezonu – Strelci „Bečkereka 1825“ ovako započinju godinu (VIDEO)

Po dobroj staroj uhodanoj tradiciji strelci SD „Bečkerek 1825“ na veseo način ulaze u Novu godinu.

Nakon novogodišnjeg slavlja takmičari, prijatelji i poštovaoci članova ovog kluba okupili su se da se pre svega druže i čestitaju jedni drugima, a potom se i zabave na specifičnom turniru na kom važe posebna pravila, bolje reći ne važe ni jedna zvanična streljačka pravila. U pitanju je svakako nezvanično ali ništa manje popularno takmičenje osmišljeno radi okupljanja strelaca i prijatelja kluba tokom novogodišnjih praznika. Tokom šaljivog turnira dozvoljeno je ometanje i zadirkivanje strelca, doduše bez direktnog fizičkog kontakta, cilj je pogoditi „jedinicu“, a ne centar. Takav zadatak je podjednako težak kao i pogoditi sam centar, a uz pomenuto ometanje još je i teže. Ovoga puta u datoj situaciji najbolje se snašao mladi Aleksej Stanojević.

Uspešnom održavanju turnira pomogli su JKP „Čistoća i zelenilo“ i Sportski savez Grada Zrenjanina.

 

I Taxi Zrenjanin

 

Još jedna sezona na krilima mladih strelaca

Članovi SD “Bečkerek1825“ postigli su u protekloj sezoni više nego dobre rezultate. Kao i svih prethodnih godina akcenat je na radu sa mladim takmičarima što se iznova pokazuje kao pravi potez jer upravo mladi i postižu najbolje rezultate. Neki od najistaknutijih rezultata u prethodnoj 2019. godini su sledeći: Prvenstvo Vojvodine MK Puška pioniri i pionirke – Marija Pajčić sa 255 krugova osvojila je prvo mesto i zlatnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji 30 metaka ležeći, dok je Una Bjekić sa 237 krugova bila 6.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bio je to odličan uvod i priprema za prvenstvo Srbije na kom je Marija Pajčić u istoj disciplini sa 268 krugova osvojila prvo mesto i zlatnu medalju, a Una Bjekić sa 249 krugova i to uz činjenicu da je bila najmlađa takmičarka bila 5.

 

Seniori uvek standardni – pri ili na vrhu

Seniorske ekipe su u najzahtevnijim disciplinama takođe ostvarili dobre rezultate. Na Prvenstvu Srbije poluautomatskom i vojničkom puškom ekipa u sastavu Dragan Grozdanov 247 krugova, Tibi Čisar 247 krugova i Mateja Rackov 252 kruga ekipno je osvojila 3. mesto u disciplini PAP puška. Ekipa u sastavu Dragan Grozdanov 173 kruga, Mateja Rackov 166 i Zoran Kostovski 177 osvojila je 2. mesto u disciplini vojnička puška ležeći stav. U toj disciplini Zoran Kostovski pojedinačno je osvojio 3. mesto, a Tibi Čisar bio je treći u kategoriji veterana.

Sezona gađanja vazdušnim oružjem je uveliko u toku, završava se tokom ove godine, a trener Grozdanov ističe da su Marija Pajčić i Una Bjekić već obezbedile učešće u finalu standardnom vazdušnom puškom, dok Una Bjekić visoko kotira i serijskom vazdušnom puškom u kategoriji pionirki.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh