I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Prelepi kadrovi Zrenjanina viđeni okom jednog Indijca (4 K VIDEO)

Grad Zrenjanin i njegova okolina neiscrpna su inspiracija mnogim umetnicima.

Teško je nabrojati koliko je gradskih i seoskih motiva ovekovečeno olovkom, kistom ili na neki drugi način. Zalasci sunca, jezera, labudovi, zgrade, ptice ili već neki detalj koji svako od nas vidi drugačije nailaskom novih digitalnih tehnologija ovekovačava se na društvenim mrežama „mali milion“ puta dnevno. Zato i prebrojavanje takvih dela naprosto nema smisla, a mnoga verovatno i maestralna dela se utope u moru sličnih.

foto: Youtube printscreen Rohan Katwe

I Taxi Zrenjanin

S vremena na vreme neki radovi ipak odskoče svojom kvalitetom i lepotom. Bez obzira što mi Zrenjaninci volimo i vidimo svoj grad svako na svoj način, a često zbog žurbe ili bilo kog drugog razloga ni ne obraćamo pažnju na lepe detalje,  interesantno je videti kako ga doživljavaju stranci, naročito ako su oni u našem gradu ili čak u ovom delu sveta prvi put. Tako je na Youtube kanalu indijca Rohana Katwea osvanuo filmić u trajanju od tek nešto više od 90 sekundi pod nazivom „Zrenjanin in 4K“.  Štaviše ovaj umetnički fotograf i snimatelj dao je u opisu videa i kratku ličnu kartu našeg grada (verovatno ono što se može pročitati i na Googleu) kao i lokacije koje je snimio uz opasku da Zrenjanin ima još interesantnih mesta za posećivanje. Pregledom pomenutog kanala vidimo da je indijac pored nekih gradova u svojoj zemlji, obilazeći Srbiju još ovekovečio Smederevo, Pančevo, Niš i Sremske Karlovce.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh