I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Članovi Rotarakt kluba Zrenjanin puštanjem lampiona obeležili pola veka postojanja (VIDEO)

Širom Srbije mlađi članovi Rotarakt klubova obeležili su 50 godina postojanja i uspešnog rada i to simboličnim puštanjem svetlećih lampiona.

– Puštanjem lampiona sa centralnih gradskih lokacija želimo da skrenemo pažnju javnosti na ovaj značajan jubilej. Budući da tokom godine organizujemo više humanitarnih akcija i ovom prilikom nastojali smo da uradimo nešto humano te će polovina cene svakog lampiona biti preusmerena u Rotary fondaciju i namenjena nekoj od naših akcija – kaže Veselin Stojanovski predsednik Rotarakt kluba Zrenjanin.

PerSu marketi

Rotarakt klubovi okupljaju mlade uzrasta od 18 do 31 godine koji prepoznaju potrebe svoje lokalne zajednice i daju svoj društveni doprinos adekvatnim odgovorom na sve potrebe. Kroz volonterski i humanitarni rad članovi takođe unapređuju svoja profesionalna i lična znanja i veštine. Aktivnosti su usemrene na osetljive i socijalno ugrožene grupe. Rotarakt klub Zrenjanin postoji 16 godina i postao je prepoznatljiv po nizu humanitarnih akcija: slatka korpa solidarnosti kojom se za Novu godinu prikupljaju slatkiši za decu na pedijatriji, humanitarne aukcije predmeta, Korpa solidarnosti koja se realizuje sa kompanijom „Gomex“, „zimski štand“ i druge akcije.

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh