I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Pokrenut projekat „dm inkubator”: Velika šansa za srpske proizvođače (VIDEO)

Projekat koji srpskim proizvođačima pruža mogućnost da svoj proizvod razvijaju, a potom i plasiraju kroz lanac dm prodavnica „dm inkubator”, predstavljen je danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće. Mogućnost učešća u projektu imaju proizvođači iz segmenta prehrane, dodatka prehrani ili kozmetike, odnosno proizvoda za negu i lepotu, čiji su proizvodi poreklom iz Srbije.

– Ono što zajedno sa našim partnerima na projektu USAID Projektom za konkurentnu privredu, Razvojnom agencijom Srbije i Nacionalnim udruženjem za razvoj organske proizvodnje Serbia Organica, želimo da predstavimo našim preduzetnicima je da i te kako mogu da naprave kvalitetan i inovativan proizvod u našoj zemlji, a po pristupačnim cenama za svakog kupca. Ovo nije marketinška kampanja, nego projekat koji ima za cilj da dugoročno plasira nove srpske proizvode u celoj Srbiji, a proizvodi koji se najbolje prodaju, stiču mogućnost da se preporuče i za druge „dm” objekte širom Evrope – izjavio je Predrag Petrović, član uprave „dm Srbija”

Prijava učesnika obavljaće se preko portala www.dm-inkubator.rs, a konkurs je otvoren od 1. oktobra do 30. novembra 2018. godine. Po završetku prijava, sledi provera i selekcija proizvoda koji će ući u uži izbor, a posle toga oni odabrani biće deo projekta „dm inkubator” i njihovi proizvođači imaće idealnu priliku da dodatno unaprede svoje proizvode kroz stručne programe podrške.

Fordomanija

– Razvojna agencija Srbije podržala je kreiranje ove inicijative „dm inkubator”, gde ćemo pozvati srpska mala preduzeća i preduzetnike da svoje nove proizvode upodobe zahtevima ovako velikog trgovinskog lanca. Oni će dobiti bespovratnu nefinansijsku podršku kroz savetodavne usluge, mentoring, koučing i treninge. Naš cilj je da se akcija ne završi iduće godine, već da se podrška malim i srednjim preduzećima i podrška plasmanu srpskih proizvoda nastavi i ubuduće – rekla je Ana Žegarac, rukovodilac odeljenja za međunarodnu saradnju Razvojne agencije Srbije.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Odluku o tome koji će se novi proizvodi naći na policama dm-a doneće stručni žiri koji će činiti predstavnici svih partnerskih organizacija u projektu na osnovu pravila i uslova konkursa, kao i jasno definisanih kriterijuma selekcije. Uz to, kupci će izborom ovih proizvoda prilikom kupovine direktno podržati osnaživanje domaće proizvodnje i, prema vlastitim potrebama i željama, nastaviti da kreiraju ponudu „dm-a”.

 

 

 

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh