I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
VIDEO

Pogledajte kreativni horor reklamni spot za maskenbal u Zrenjaninu

Mladi Zrenjaninci kojima je pripala organizacija žurke pod nazivom „Kuća straha“, a koja se odžava povodom čuvene noći veštica koja će se ove subote održati u klubu „San Marko“.

kuca straha

– Smatramo da naš grad zaslužuje jedan vrhunski maskembal godišnje, a to je najbolje organizovati u mesecu koji je poznat po noći veštica kojoj ceo svet pridaje pažnju i maskira se. Slogan naše zabave je maskiraj se, upadni u trip, a ceo klub smo osmislili sa horor detaljima, bundevama i mnogo dobrim maskama, dodaju mladi organizatori.

Dodaju i da je cilj žurke dobra zabava, da će najbolje maske biti nagrađivane koktelima koje sprema veštica lično, kao i da svi koji dodju namenski na žurku do ponoći dobijaju gratiš šutere.

I Taxi Zrenjanin

Cena ulaza je standardna.

 Za najveći „horror party“ ikada, kako se na promotivnom letku najavljuje ova neobična zabava, mladi organizatori su snimili promotivni spot sa željom da ova žurka postane tradicija. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Snimanje promotivnog spota trajalo je 2 dana i bilo je jako zabavno, naročito kadar sa Drakulom koji je najavljen kao specijalni gost. Kadrovi su snimani u samom klubu i van njega, a rekviziti su prpirepani nekoliko dana ranije, govori Tijana Vitković jedna od glavnih uloga u ovoj reklami.

Pogledajte video spot

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh