I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Novogodišnji paketići za decu korisnika programa „Narodne kuhinje” (FOTO, VIDEO)

Deci korisnika programa Narodna kuhinja danas su u sali Crvenog krsta uručeni novogodišnji paketići. Ovaj gest rezultat je podrške lokalne samouprave.

Paketiće su uručili pomoćnici gradonačelnika, Simo Salapura i Duško Radišić, a najmlađe je svojim dolaskom obradovao i Deda Mraz.

PerSu marketi

Prema rečima sekretarke Crvenog krsta Zrenjanin, Aleksandre Tanasijević, program „Narodne kuhinje” predstavlja najdirektniju i najvidiljiviju pomoć socijalno ugroženim stanovnicima našeg grada.

– Među svakodnevnim korisnicima toplog obroka imamo i 70 dece uzrasta do 14 godina, i nama predstavlja veliko zadovoljstvo, što smo u mogućnosti da pored primanja redovnih toplih obroka, uspemo da dodatnim poklonima obradujemo naše najmlađe socijalno ugrožene sugrađane. Zahvaljujući saradnji sa gradom Zrenjaninom, a u okviru novogodišniih praznika, pružila nam se prilika da kod ove dece izmamimo dodatni osmeh i da im na ovaj način poželimo zdravu, srećniju i lepšu 2019. godinu – rekla je Tanasijević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pomoćnik gradonačelnika, Simo Salapura je ovom prilikom istakao da su novogodišnji i božićni praznici prava prilika za iskazivanje brige prema našim sugrađanima, posebno prema deci, koja spadaju u najosetljivije kategorije.

Svečanosti su prisustvovali i načelnica Odeljenja društvenih delatnosti Gradske uprave, Jelena Dragić i direktorka Centra za socijalni rad, Olivera Lisica.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh