I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Novi PerSu komšija stigao u Zrenjanin (VIDEO)

Novi PerSu market svečano je otvoren u subotu 07. decembra, u Zrenjaninu, na adresi Ulica Cara Dušana 38.

Na dan otvaranja, kupce je pored brojnih akcijskih sniženja, gratis računa, poklon kupovina i paketa, promocija i poklona, dočekao moderno uređen enterijer, ljubazni prodavci, kao i širok asortiman svežih, domaćih proizvoda. Za dobro raspoloženje najmlađih bila je zadužena Vila Četkica.

Fordomanija

Na prostoru od oko 150 kvadrata, ovaj market svakodnevno nudi svojim potrošačima 3.000 različitih artikala, kako vodećih brendova, tako i domaćih, lokalnih proizvođača. Pored gotovo 250 artikala koji se svake nedelje mogu naći na akciji, veliki akcenat je i na PerSu pijaci, bogatoj svežim i zdravim voćem i povrćem, odeljenju svežeg mesa u MAP pakovanju, vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla.

Brojni prisutni kupci, na samom otvaranju, imali su priliku da degustiraju proizvode robnih marki TO!, Fina, Belkino i Delikato, kao i da postanu korisnici PerSu programa lojalnosti i na taj način ostvare povrat novca pri svakoj sledećoj kupovini.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Vrata novog SuPer komšije, otvorena su radnim danima i subotom od 6:30h do 20:30h i nedeljom od 07h do 20h.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh