I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Maturantski kadril za kraj srednje škole (VIDEO)

Izvođenjem kadrila ili „četvorki“, zrenjaninski maturanti su i ove godine na najlepši načini obeležili završetak srednje škole. 

maturanti zrenjanin

Foto : Zrenjanin.rs

Njih preko 1300 poslalo je lepu sliku u svet, a ujedno su se i takmičili sa svojim vršnjacima iz 60 gradova Evrope u obaranju Ginisovog rekorda. U iščekivanju odgovora komisije da li su u tome i uspeli, jasno je da je rezultat manje bitan u odnosu na druženje tokom gotovo dva meseca priprema i sliku današnjeg zajedničkog nastupa koju će zauvek pamtiti.

Voditelj ovog projekta već desetu godinu zaredom, profesionalni instruktor plesa Nikoleta Vidaković, uz nesebičnu pomoć Gradske uprave uspeva da animira sve zrenjaninske maturante i prenese im svoju energiju i viziju šta zapravo ovaj ples predstavlja. Zato je i odziv svake godine sve veći.

I Taxi Zrenjanin

kvadril-zrenjanin
Sve maturante ovom prilikom je ispred Gradske uprave Grada Zrenjanina pozdravio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić poželevši im da nakon škole ostvare sve svoje snove, a da će grad koliko god to bude bilo moguće, praviti uslove da ovde zasnivaju porodicu, dobiju zaposlenje i napreduju u životu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Deo plesa „četvorki“ kao i želje, planove i utiske naših sugrađana zabeležili smo u video prilogu.

Portal Ilovezrenjanin ovom prilikom priuštio je svim pratiocima prenos uživo preko društvene mreže Facebook što je imalo izuzetno pozitivan odjek kod svih onih koji nisu mogli da prisustvuju ovom događaju.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh