I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Maturanti na trgu igrali kadril i poslali prelepu sliku Zrenjanina u svet (VIDEO)

Dvanaestu godinu zaredom Zrenjanin i njegovi maturanti pridružuju se lepom običaju igranja plesa kadril  na kraju srednje škole.

Ove godine igralo je blizu 1200 maturanata iz svih zrenjaninskih srednjih škola te su tako bili deo porodice od 36500 maturanata koji su igrali u gradovima širom Evrope.

Uz zvuke Štrausovog „Slepog miša“ naši maturanti otplesali se 6 nezaboravnih minuta ovog specifičnog plesa iz 17. veka i tako obeležili kraj verovatno jednog od najlepših i najbezbrižnijih životnih razdoblja.

PerSu marketi

Voditelj ovog projekta od samog početka, profesionalni instruktor plesa Nikoleta Vidaković, uz nesebičnu pomoć Gradske uprave uspeva da animira sve zrenjaninske maturante i prenese im svoju energiju i viziju šta zapravo ovaj ples predstavlja. Zato je i odziv svake godine sve veći.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

KADRIL 2018.

KADRIL 2018. PANORAMA u 360

Prvi put  na našem portalu pogledajte kako izgleda  i snimak probnog plesa maturanata. Klikom na video možete rotirati sliku i izabrati željeni kadar.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh