I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Klub planinara „Zrenjanin“ na svoj način animirao decu da borave u prirodi (VIDEO)

Maglovito i prohladno nedeljno aprilsko jutro nije ni najmanje uticalo na članove Kluba planinara „Zrenjanin“ da sprovedu svoju inače uobičajenu i redovnu aktivnost, šetnju prirodom.

Ovog puta uz stalne odrasle članove zatekli smo i nekolicinu onih najmlađih koji su tu došli na poziv naravno starijih ali i zato što Planinarski savez Srbije sprovodi program masovnog rekreativngo angažovanja dece ovakvim putem. Akcija nosi naziv “ Malim korakom po okolini do planina koje zovu“. Ovih akcija u narednom periodu biće sve više kako za velike tako i za male članove, a sve u cilju da što više druguju sa prirodom.

Staza koju su zajednički prešli veliki i mali planinari vodila je desnom obalom Begeja uz vinograde, njive, vikend naselje i ono što je posebno zainteresovalo „malecke“ farmu nojeva. U svakom slučaju bio je ovo najkorisniji način da se provede nedeljno jutro.

I Taxi Zrenjanin

Upravo ti maleni članovi pokazali su jednaku dozu energije i entuzijazma kao i njihove starije kolege, što smo zabeležili u video prilogu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh