I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Izložba nemačkih ovčara na svetskom nivou ovog vikenda u Stajićevu (VIDEO)

ANOS – Srbija (Asocijacija nemačkih ovčara Srbije) organizuje 5. i 6. maja SV Koerung kao i izložbu nemačkih ovčara na stadionu FK Stajićevo.

5. maja u 10 časova počinje SV Koerung. Ta nemačka reč u uzgoju nemačkog ovčara označava pravljenje izbora, selekcije ili odabira najkvalitetnijih jedinki za dalji uzgoj. Suština ANOS-ovih kriterijuma, za uzgoj nemačkih ovčara u Srbiji, preuzeta je iz Pravilnika SV. Uzgojni pregledi po SV pravilima kako je to uobičajeno svuda u svetu nazivaju se Körung.

Na körungu se obavezno radi merenje visine i težine psa i njegovih proporcija, provera njegove mirnoće na pucanj, merenje i procena fizičkih osobina psa i provera naravi tj. karaktera u radu na rukavu.

I Taxi Zrenjanin

6. maja na istom mestu sa početkom u 10 časova održava se izložba ove rase, jedna od najvažnijih i najrenomiranijih u Srbiji. Zasada je prijavljeno 100 odgajivača i ljubitelja nemačkih ovčara iz zemlje i inostranstva – saopštili su organizatori.  Sudija izložbe je jedan od najeminentnijih svetskih sudija za ovu rasu nemac Richard Brauch. Markirant je Rajko Đurić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh