I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

I ove godine prilika za zabavu i kreativnost najmlađih – „Tiganjica vašarica“

Klinci i klinceze iz Zrenjanina i okoline ponovo će imati priliku da uživaju u čarima zimskog vašara. Novi vašar za male trgovce zakazan je za nedelju 17. decembar u 13h. 

Ideja specifične manifestacije koja se zove „Tiganjica vašarica“ i održava na prostoru Etno sela i restorana „Trofej“, a koju je svojevremeno osmislila i pokrenula Dunja Ostojin jeste da se mališani kroz druženje sa vršnjacima u pratnji roditelja oprobaju u jednoj od omiljenih dečijih igara, prodaji na tezgi i to one robe koju su sami napravili ili su im tome pomogle majke ili bake.

PerSu marketi

– Svi znamo koliko deca uživaju kada se nađu u ulozi prodavca koji ima svoju tezgu, takođe znamo koliko su kreativna i koliko svojim prstićima umeju da naprave fenomenalne stvari. Naša  zamisao od početka je bila da njihov talenat objedinimo u jednom zimskom druženju i da ih kao stariji podržimo na putu tako što ćemo im sa osmehom kupiti sve ono što su nam sa puno iskrenosti i ljubavi napravili i postavili na svoju tezgu –  kažu organizatori „vašarice“.

Ipak su mališani ukras sveta i rad sa njima nas čini beskrajno sretnima – rečenica je kojom gospođica  Ostojin pojašnjava svoju ideju.

Dunja Ostojin, idejni tvorac i organizator

Prošle godine u okviru vašara kojeg je svojim prisustvom podržala i glumica Anđelka Prpić te uz neizostavnog Deda Mraza, animatore i druge zanimacije družilo se više od 200 mališana i 400 gostiju.

andjelka prpic tiganjica vasarica

Tiganjica  Vašarica ove godine sa Nevenom Božović

„Tiganjica vašarica“ počinje u nedelju 17. decembra, a početak je  u 13 časova. Prijave za učešće su  na broj telefona 064 03 02 445. 

Ovogodišnju manifestaciju pored mnogobrojnih donatora i prijatelja podržala je pevačica Nevena Božović.

Na tezgama se može naći roba koja podrazumeva sve što asocira na božićne i novogodišnje praznike. Sve ukusne stvari koje naše bake rado mese kiflice, štrudle ili kolači, a biće prilike da se dokažu i bake koje vole da štrikaju kape, rukavice, šalove ili bilo šta drugo što mogu da naprave i pomognu svom malom prodavcu. Takođe kreativne majke, mogu pomoći svojim klincima oko izrade novogodišnjih čestitki, ukrasa, svećica, magneta, teglica, šoljica i drugih novogodišnjih đakonija. U manifestaciju se godinama aktivno uključuju  i brojne predškolske ustanove i osnovne škole nižih razreda, kao i brojne humanitarne organizacije iz više gradova Srbije.

Pogledajte kako je bilo veselo prošle godine u video uključenju sa ove manifestacije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh