I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Đaci OŠ „Žarko Zrenjanin“ ovacijama dočekali rukometaše Srbije (VIDEO)

Nekoliko rukometnih reprezentativaca Srbije danas su na oduševljenje đaka, bili gosti OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Rukovodstvo ove škole koju pohađa 860 đaka i poznata je između ostalog i kao jedna od najvećih rukometnih baza u saradnji sa lokalnom samoupravom, Sportskim savezom grada i RK „Proleter“ organizovalo je susret sa reprezentativcima Srbije koje sutra očekuje važan meč protiv Belgije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

 

Fordomanija

direktor OŠ „Žarko Zrenjanin“ – Miroslav Brnjoš 

Đaci su naše reprezentativce dočekali ovacijama i povicima „Srbija, Srbija“, a nakon toga je usledilo neizbežno deljenje autograma i „selfiji“. Ovom prilikom školi su donirane lopte i „markeri“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Golmani Vladimir Cupara i Dejan Milosavljev  „stali su na crtu“ gola i malim rukometašima pružili priliku da se istaknu

 – Ovo je jedan od najlepših način popularizacije sporta, a nadamo se da će podela lopti i opreme takođe doprineti kvalitetnijem radu sa decom u ovoj školi koja je i jeste po poznata po velikoj rukometnoj bazi – izjavio je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanin Simo Salapura.  – Mnogo važnije od same donacije jeste i ova poseta reprezentativaca našoj školi, koji su i pored svih obaveza našli vremena da se sretnu sa decom, a njima će to verujem ostati nezaboravna uspomena. Tako i na ovaj način nastojimo da očuvamo i omasovimo našu rukometnu bazu i očuvamo Zrenjanin kao pravi rukometni grad kakav je nekad bio – zaključio je Miroslav Brnjoš direktor OŠ „Žarko Zrenjanin“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh